Σελίδες

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση Γ.Σ.Β. "Η ΝΙΚΗ"

Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» θέλει να ευχαριστήσει το φίλαθλο κόσμο μας για τη πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας, τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας για την εξαιρετική εμφάνιση και τη τελική νίκη στον αγώνα του Σαββάτου επί της άλλης διεκδικήτριας της ανόδου, ομάδας του Αμπελώνα.

Η συγκλονιστική παρουσία των φιλάθλων μας αξίζει πολλά συγχαρητήρια αφού εμψύχωσε όλους μας (παίκτες, προπονητές και διοίκηση), για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα ήταν παράληψή μας να μην ευχαριστήσουμε και τους εξήντα περίπου φιλάθλους του Αμπελώνα που χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα αλλά και χωρίς να αντιμετωπίσουν τη παραμικρή δυσκολία, στήριξαν την ομάδα τους με τρόπο κόσμιο και στα πλαίσια της φίλαθλης ιδιότητάς τους.

Όμως...
στηλιτεύουμε και καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη συμπεριφορά των περίπου τριανταπέντε «οπαδών» που ούτε ο πρόεδρος και οι φίλαθλοι του Αμπελώνα γνώριζαν, αφού ανάμεσά τους μόνο τρία ή τέσσερα άτομα ήταν οπαδοί του εν λόγω συλλόγου σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Αμπελώνα παρουσία των υπευθύνων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ενώ οι υπόλοιποι έφεραν κρυμμένα κασκόλ και διακριτικά άλλης ομάδας του Νομού Λαρίσης. Οι συγκεκριμένοι «επίδοξοι πρωταγωνιστές επεισοδίων έχοντας ναυλώσει τουριστικό λεωφορείο (άραγε με ποιου χορηγία;), έχοντας καταναλώσει λίτρα αλκοόλ, επιχείρησαν να εισέλθουν στο γήπεδο χωρίς να καταβάλουν την ελάχιστη συνδρομή-είσοδο των 5 ευρώ (όπως κατεβλήθη από τους δικούς μας φιλάθλους στον αντίστοιχο αγώνα στον Αμπελώνα) χωρίς αποτέλεσμα. Με παρέμβαση του προέδρου του Αμπελώνα και αφού εκείνος κατέβαλε τα χρήματα (άραγε γιατί κάποιος πληρώνει την είσοδο τριανταπέντε μεθυσμένων ατόμων αγνώστων προς εκείνων) τους επετράπη η είσοδος παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Αμέσως με την είσοδο των συγκεκριμένων άρχισαν από πλευράς τους τα υβριστικά συνθήματα, οι χειρονομίες και οι πρώτες ρίψεις αντικειμένων προς τους φιλάθλους μας αλλά και προς την πλευρά των φιλάθλων του Αμπελώνα που μέχρι εκείνη τη στιγμή και έως το τέλος του αγώνα βρισκόταν σκορπισμένοι σε ομάδες στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου. Το βίντεο του αγώνα το επιβεβαιώνει απόλυτα. Η παρέμβαση των υπευθύνων της Αστυνομίας και η απόφασή τους για αποχώρηση των τριανταπέντε «περίεργων ατόμων» που βέβαια δεν ήταν 15άρηδες, 18άρηδες και 35άρηδες από τις ακαδημίες του Αμπελώνα (εκτός και εάν με οδηγίες του συλλόγου παίρνουν συμπληρώματα διατροφής με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλ) επέτρεψε το τζάμπολ του αγώνα. Από τη στιγμή εκείνη και χωρίς κανένα πρόβλημα διεξήχθη ο αγώνας σε ομαλές και ασφαλείς συνθήκες για όλους μας.

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας εμφανίστηκαν μηνύματα και αιχμές στο διαδίκτυο, από συγκεκριμένες ιστοσελίδες προερχόμενες από το φίλο γειτονικό Νομό, για επεισόδια και περίεργο κλίμα στον συγκεκριμένο αγώνα. Γνωστοποιούμε επίσης την «εκτίμηση» στελέχους της ομάδας του Αμπελώνα στο χώρο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα ότι: «Ότι και να κάνετε (δηλαδή η Νίκη) εμείς θα πάρουμε την άνοδο με κάθε τρόπο».

Με τη λήξη του αγώνα όπως εξάλλου ήταν φυσικό η νίκη της ομάδας πανηγυρίστηκε έντονα από τους φιλάθλους μας χωρίς να υπάρξει ούτε για μια στιγμή η υποψία επεισοδίων προς την ηττημένη ομάδα και ο προπονητής, οι παίκτες και οι εκπρόσωποι της διοίκησης κατευθύνθηκαν με πλήρη ασφάλεια προς τα αποδυτήρια όπως αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις από τηλεοράσεως του προπονητή του Αμπελώνα.

Επειδή η μεγαλύτερη περιφρούρηση και ενίσχυση της ομάδας μας ήταν και θα είναι πάντα ο κόσμος της, τον ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά και τον θέλουμε πάντα μαζί μας, στη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος όπως και δίπλα σε όλες τις άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις όλων των τμημάτων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου