Σελίδες

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Νέα του τμήματος πόλο της Νίκης

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στην ανδρική ομάδα πόλο της Νίκης, η οποία όπως είναι γνωστό το περασμένο καλοκαίρι πανηγύρισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, στην παρθενική της μόλις παρουσία στο χώρο της υδατοσφαίρισης.

Ωστόσο οι «κυανόλευκοι» δεν κοιτούν μόνο τη «βιτρίνα». Όπως πράττουν και στα υπόλοιπα τμήματα που καλλιεργεί η Ερασιτεχνική Νίκη, έτσι και σ’ αυτό της υδατοσφαίρισης δίνεται μεγάλο βάρος και στην υποδομή, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις, προκειμένου ο σύλλογος να γίνει μια ανερχόμενη δύναμη και στο συγκεκριμένο άθλημα με το πέρασμα του χρόνου.

Στο τμήμα υδατοσφαίρισης υπάρχουν δύο έφοροι, οι οποίοι διαθέτουν πείρα στο χώρο και έχουν αναλάβει την πρωτοβουλία να φέρουν νέα παιδιά στο πόλο της Νίκης. Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο εν λόγω τμήμα (γεννημένα το 1999 και νεότερα) μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κ.κ. Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742), προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της υποδομής του πόλο διεξάγονται καθημερινά (πλην Τετάρτης) από τις 9 έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι.

Πηγή: www.e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου