Σελίδες

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ξεσηκωμός των φιλάθλων της Νίκης για τον αγώνα με τον Φωκικό

Η ψυχολογία των φιλάθλων της Νίκης Βόλου είναι ανεβασμένη στα ύψη και όλοι περιμένουν με αγωνία το ντέρμπι με τον Φωκικό που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στα μπαράζ.
Την Τετάρτη στις 16:00 στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς", το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος που θα παρακολουθήσει την κρίσιμη αναμέτρηση θα είναι πολλαπλάσιος σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Γι αυτό το λόγο η διοίκηση της ΠΑΕ κάνει προσπάθειες για να ανοίξει η κερκίδα της οδού Μαιάνδρου. Όμως, η Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας είναι επιφυλακτική σε κάτι τέτοιο, γιατί στην συγκεκριμένη κερκίδα αναμένεται να φιλοξενηθούν και οι φίλοι του Φωκικού.
Στο μεταξύ, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο "Παντελής Μαγουλάς" η τελευταία προπόνηση των κυανόλευκων πριν τον αυριανό αγώνα, την οποία παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι που θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να εμψυχώσουν τους παίκτες. Μετά και την επιστροφή του Γιάννη Τσάγγαρη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, δεν υπάρχει κανένα άλλο αγωνιστικό πρόβλημα για την ομάδα του Βέλικο Ντόβενταν, ο οποίος θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ!
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου