Σελίδες

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο κλειστό της Νέας Ιωνίας - μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών η Νίκη

Εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε μέσα στην εβδομάδα η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου.
Οι καταστροφές που αφορούσαν κυρίως σπασμένα καθίσματα (περίπου 70) είχαν προκληθεί στον αγώνα μπάσκετ της Νίκης με τον Αμπελώνα από τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Η διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης έκανε επαφή με τους αρμόδιους του Δήμου Βόλου για την αποκατάσταση των ζημιών και η ανταπόκριση υπήρξε άμεση. Έτσι, το γήπεδο είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμο να υποδεχτεί τον κόσμο στον πολύ σημαντικό αγώνα του Σαββάτου με τον Φοίνικα Λάρισας.

Τιμωρία μίας αγωνιστικής
Στο μεταξύ, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ κατά την χθεσινή της συνεδρίαση, επέβαλε στη Νίκη Βόλου ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα της 21ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Αμπελώνα. Η Νίκη υπερασπίστηκε την θέση της με την βοήθεια νομικών και επικαλέστηκε την έκθεση της αστυνομίας και του Κομισάριου του αγώνα, ότι τα επεισόδια τα προκάλεσαν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας. Ωστόσο, τα γεγονότα πήραν μεγάλη έκταση και γι' αυτό το λόγο δεν γλύτωσε την τιμωρία, η οποία πάντως θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Η απόφαση αυτή θα ισχύσει στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της Νίκης με τον Αλέξανδρο Αξιούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου