Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011

Πάσχα με άδειες τσέπες

Αναχώρησαν με άδεια οι ποδοσφαιριστές της Νίκης χωρίς να δουν το χρώμα του χρήματος

Με άδειες τσέπες θα κάνουν Πάσχα οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Χθες αναχώρησαν για τις ιδιαίτερες πατρίδες της χωρίς να πληρωθούν ούτε έναντι από τα οφειλόμενα. Ο προβληματισμός στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι έντονος και κανείς δεν ξέρει ποιοι παίκτες θα επανέλθουν την Τρίτη του Πάσχα, όπου έχει προγραμματιστεί να ξαναρχίσει η προετοιμασία.

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποίησαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης. Κι αυτό γιατί από σήμερα έχουν ρεπό, το οποίο θα διαρκέσει έξι ημέρες.

Ωστόσο η τελευταία προπόνηση διεξήχθη σε βαρύ κλίμα. Οι ποδοσφαιριστές περίμεναν πως έστω την τελευταία στιγμή θα εμφανιζόταν είτε ο Στράτος Γιδόπουλος είτε κάποιος άλλο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ για να τους ευχηθεί έστω χρόνια πολλά.

Τελικά ούτε αυτό συνέβη. Όπως έγινε και τον προηγούμενο καιρό, έτσι και χθες το προπονητικό τιμ και οι παίκτες ήταν μόνοι τους στο γήπεδο και έκαναν την προπόνηση χωρίς να ξέρουν τι μέρα τους ξημερώνει αύριο.

Είναι γνωστό πως στο ποδοσφαιρικό τμήμα υπάρχουν αρκετές οφειλές. Τελευταία φορά που οι ποδοσφαιριστές είδαν το χρώμα του χρήματος ήταν τον Ιανουάριο, όταν τους καταβλήθηκε έναντι των οφειλομένων. Έκτοτε, όμως, δεν έγινε καμιά πληρωμή και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι παίκτες, το ποσό που τους οφείλεται αν συγκεντρωθεί αντιστοιχεί στους μισθούς Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου και Μαρτίου, δίχως να υπολογίζονται ο τρέχων μήνας και φυσικά το δώρο Πάσχα. Ο Στράτος Γιδόπουλος παραμένει …απών και η ομάδα βρίσκεται στον «αέρα».

Λογικό είναι, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές να «πονοκεφαλιάζουν» έντονα για το αν θα πρέπει να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Νίκη ή όχι. Ήδη ο Αντώνης Σωτρίνης εγκατέλειψε την ομάδα και κατέθεσε προσφυγή, ενώ στην Αθήνα επέστρεψε ο Σταμάτης Καλαμιώτης.

Ο 21χρονος αμυντικός προτίμησε να γυρίσει στην ΑΕΚ, καθώς εκτός από το ότι ήταν απλήρωτος, είδε ότι δεν μπορούσε να προετοιμαστεί σωστά κάτω από τις υπάρχουσες συνθήκες. Κι αυτό γιατί κάθε μέρα οι «κυανόλευκοι» δεν ξέρουν πού θα γίνει η προπόνηση και ψάχνουν την τελευταία στιγμή γήπεδο να προπονηθούν.

Βέβαια δεν είναι σίγουρο πως μόνο οι παραπάνω παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν μετά το Πάσχα. Αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτονται να μην επιστρέψουν την ερχόμενη Τρίτη, αν δεν πάρουν κάποια χρήματα μέχρι το τέλος της Μ. Εβδομάδας, γεγονός που δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα.

Σχετικά με τη χθεσινή τελευταία προπόνηση, διεξήχθη στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» και το «παρών» έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές εκτός από τον Άντε Ντάνισιτς. Ο Κροάτης επιθετικός ζήτησε και πήρε μια ημέρα επιπλέον άδεια και αναχώρησε για την Κροατία τη Μ. Δευτέρα.

Ο Δημήτρης Τσερκέζος ταλαιπωρείται από θλάση στους προσαγωγούς και ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα και χθες. Πάντως το πιο πιθανό είναι να προλάβει το ματς με τον Οδυσσέα στην Αναγέννηση Σερρών, καθώς μεσολαβεί το ρεπό και οι «κυανόλευκοι» θα δώσουν τον επόμενο αγώνα τους την Κυριακή 8 Μαΐου.

Πηγή: www.e-thessalia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου