Σελίδες

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Πάσχα στο γήπεδο!

Συνεχίζει εντατικά τις προπονήσεις το τμήμα μπάσκετ των Νέων Αθλητών Νίκης, που το επόμενο Σάββατο θα αγωνιστεί στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος Θεσσαλίας με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΛ.
Η ομάδα με προπονητή τον Φώνη Μαυρομιχάλη δεν έχει αφήσει τίποτα στο πέρασμά της την φετινή χρονιά, αγωνιζόμενη ταυτόχρονα σε δύο κατηγορίες, αυτή του παιδικού πρωταθλήματος και της Β' ΕΣΚΑΘ, κάνοντας μία μόλις ήττα ολόκληρη τη σεζόν.
Για να το πετύχει αυτό βέβαια η παιδική ομάδα της Νίκης, δούλεψε σκληρά σε επαγγελματικά πρότυπα. Παίκτες και προπονητής πέρασαν ατελείωτες ώρες στο γήπεδο από το καλοκαίρι όπου έκαναν προετοιμασία στο εξωτερικό και συνέχισαν αδιάκοπα όλη τη χρονιά έχοντας παράλληλα πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Το πρωτάθλημα Θεσσαλίας αποτελεί τον βασικό στόχο των Νέων Αθλητών Νίκης και θέλουν να τον κατακτήσουν, για να συνεχίσουν την πορεία τους στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος Παίδων. Αυτός ο τίτλος άλλωστε, αποτελεί απωθημένο της ομάδας από την περσινή χρονιά, τότε που τον έχασε στον τελικό με μικρή διαφορά πόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου