Σελίδες

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Αγώνας πρόκληση για τη Νίκη στο μπάσκετ

Ο Π. Τσώλης πέτυχε 21 πόντους στον αγώνα με τον Ηρακλή Κοζάνης
Με τον κόσμο στο πλευρό της η Νίκη Βόλου υποδέχεται σήμερα στις 6 το απόγευμα στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τον Φοίνικα Λάρισας, σε έναν αγώνα πραγματικό ντέρμπι που αναμφίβολα ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Γ' Εθνικής μπάσκετ.

Οι κυανόλευκοι προέρχονται από σερί 5 νικών και μάλιστα με πολύ καλές εμφανίσεις. Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Γιώργου Ζαφειρούδη έχει βρει τον ρυθμό της και μάλιστα παίρνουν χρόνο συμμετοχής παίκτες προερχόμενοι από τον πάγκο, όχι μόνο για την εμπειρία αλλά και για να προσφέρουν όταν η ομάδα τους χρειάζεται. Η Νίκη Βόλου αν και ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τον Γ.Σ. Αμπελώνα, έχει το πάνω χέρι για την άνοδο αρκεί να κερδίσει τα τέσσερα παιχνίδια που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο αγώνας με τον Φοίνικα προμηνύεται δύσκολος, καθώς η ομάδα του Βάιου Θεοδωρόπουλου βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, είναι η πιο φορμαρισμένη του πρωταθλήματος μετρώντας 9 συνεχόμενες νίκες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει ηττηθεί ακόμα στον δεύτερο γύρο. Άλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που η Λαρισινή ομάδα δημιούργησε προβλήματα στη Νίκη. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο Φοίνικας κέρδισε με διαφορά 20 πόντων (86-66) το βολιώτικο συγκρότημα, ενώ πέρσι οι Λαρισαίοι έφυγαν νικητές από τη Νέα Ιωνία με 76-80 βάζοντας φρένο στις ελπίδες της Νίκης για την άνοδο.

Οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης θέλουν να αξιοποιήσουν την δύναμη της έδρας τους, στην οποία έχουν πετύχει 11 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και να δώσουν ακόμη μία χαρά στους φιλάθλους της ομάδας που τους έχουν συμπαρασταθεί μαζικά.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι Τσιαπλής και Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου