Σελίδες

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Ο κόσμος της Νίκης ξεσηκώνεται

Στο πιο καθοριστικό σημείο του πρωταθλήματος βρίσκεται η Νίκη, μετά την ονειρώδη ανατροπή με 3-1 επί της Ζακύνθου. Τώρα πλέον θέλει λίγη τύχη και απαραίτητα τον καλό εαυτό της.
Στο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» θα αντιμετωπίσει τον Φωκικό, τον οποίο πρέπει να κερδίσει, ώστε σε συνάρτηση με τα υπόλοιπα αποτελέσματα των διεκδικητών της ανόδου να βρεθεί σε πιο πλεονεκτική θέση.
Για το ντέρμπι αυτό οι φίλαθλοι της Νίκης έχουν ήδη ξεσηκωθεί και αναμένεται να κατακλύσουν την «κλούβα», ώστε να δημιουργήσουν μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και να λειτουργήσουν ως ο 12ος παίκτης της ομάδας τους.
Ο τεχνικός της Νίκης Βέλικο Ντόβενταν, άρχισε να δουλεύει με τους παίκτες του στον ψυχολογικό τομέα που σε παρόμοια παιχνίδια είναι καθοριστικός, καθώς και για το πως θα πρέπει να λειτουργήσει η ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Η ομάδα μπάσκετ της Νίκης δίνει αγώνα τίτλου
Μεγάλο παιχνίδι δίνει η Νίκη το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00, για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής στο μπάσκετ με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Αμπελώνα.
Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό της Νέας Ιωνίας και η ομάδα της Νίκης θέλει να κερδίσει ώστε να μπορέσει να πιάσει τον στόχο της ανόδου.
Η προετοιμασία των κυανόλευκων έχει ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας και είναι σίγουρο ότι το απόγευμα του Σαββάτου στην κατάμεστη κερκίδα του κλειστού θα βρεθούν οι φίλαθλοι της Νίκης για να τους συμπαρασταθούν.

Πηγή: www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου