Σελίδες

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Πάει για την τρίτη θέση

Εφικτός ο στόχος εφόσον κάνει το απόλυτο μέχρι τη λήξη της σεζόν
Ο στόχος για τη Νίκη Βόλου είναι πλέον η κατάληψη της τρίτης θέσης. Στόχος εφικτός εφόσον κάνει το απόλυτο μέχρι τέλος της σεζόν κι εφόσον οι Φωκικός Γιαννιτσά πετύχουν μόνο δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια.
Η «λευκή» ισοπαλία που παραχώρησε η Νίκη Βόλου προχθές στον Φωκικό για την 30η αγωνιστική την έφερε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα, όμως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη καθώς όπως λέει ο λαός μας «η ελπίδα πεθαίνει τελευταία» και η είσοδος των κυανολεύκων στα πλέι οφ μπορεί να γίνει. Ο στόχος είναι δύσκολος αλλά όχι ανέφικτος, όμως δεν εξαρτάται αποκλειστικά από την Νίκη Βόλου, αλλά και από τα αποτελέσματα των Φωκικού και Αναγέννησης Γιαννιτσών.
Ο Φωκικός στις τέσσερις εναπομείνασες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει εντός έδρας την Αναγέννηση Γιαννιτσών και την Κοζάνη, εκτός έδρας τον Τύρναβο και να κάνει το ρεπό του την τελευταία αγωνιστική. Εάν χάσει στον Τύρναβο θα συγκεντρώσει 52 βαθμούς.
Η Αναγέννηση Γιαννιτσών έχει δύο παιγνίδια εντός έδρας με την Κοζάνη και τον Εορδαϊκό και δύο εκτός έδρας στην ’μφισσα με τον Φωκικό και στην Επανομή με την Αναγέννηση. Εφόσον χάσει τα εκτός έδρας παιχνίδια, φτάνει κι αυτή τους 52 βαθμούς.
Για την Καλλονή και την Αναγέννηση Επανομής δεν γίνεται λόγος καθώς όπως δείχνει το πρόγραμμα θα ξεπεράσουν τους 53 βαθμούς. Η μεν Επανομή έχοντας 50 βαθμούς ήδη, έχει εντός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο και την Αναγέννηση Γιαννιτσών, ενώ εκτός έδρας θα αγωνιστεί στην Κρανούλα με την Δόξα και στην Κοζάνη. Η δε Καλλονή με 49 βαθμούς στο ενεργητικό της, έχει εντός έδρας τον Μακεδονικό και τον Ναυπακτιακό Αστέρα κι εκτός έδρας θα παίξει στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό και στην Φιλιππιάδα με τον Εθνικό.
Έτσι η Νίκη Βόλου εάν κάνει το απόλυτο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές, δηλαδή κερδίσει εκτός έδρας στον Τύρναβο, στην Αναγέννηση Σερρών τον Οδυσσέα και εντός έδρας τους Πόντιους Κατερίνης, τότε θα μπορέσει να πάρει την τρίτη θέση καθώς θα έχει συμπληρώσει 53 βαθμούς.
 
Πηγή: www.neostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου