Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Στη 2η θέση η Νίκη Βόλου στο 1st Volos Cup against Violence!

Με τη Νίκη για...τη Νίκη!!! Ζήστε το 1st Volos Cup against Violence μέσα από τη πορεία της Νίκης Βόλου (γεν. 1997). Ο Άγγελος Παπάζογλου μας μεταδίδει τα σχετικά της πορείας της Νίκης Βόλου, και μας χαρίζει όμορφες φωτογραφίες.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ !!!

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γρηγοριάδης σκέφτεται πλέον την νέα χρονιά. Την 1η Αυγούστου ξεκινάει η προετοιμασία με την γυμναστή της ομάδας Παύλο Παρασκευόπουλο καθημερινά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αλλά και στο γήπεδο της Νίκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι έντεκα παίκτες από αυτή την ομάδα αποτελούν τον βασικό κορμό της μικτής ΕΠΣ Θεσσαλίας. Αυτοί είναι οι δύο τερματοφύλακες Νίκος Γρηγοριάδης και Μπάμπης Κεφαλάς, οι αμυντικοί Νίκος Αναστασίου, Κώστας Στατήρας και Χρήστος Κελεσσίδης, οι μεσαίοι Αποστόλης Χατζησταμάτης, Στέλιος Αλεξανδρής, Θανάσης Καναβός και Δημήτρης Λημνιός και οι επιθετικοί Βασίλης Ζαρίφης και Κώστας Παπάζογλου.
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΚΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ OURBOYS.GR ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ Κο ΙΩΑΝΝΗ ΤΑΜΠΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


TH ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ VOLOS CUP ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ!!!


Γνώρισε την ήττα τελικά η ομάδα της Νίκης Βόλου στον έναν από τους τελικούς και κατετάγη δεύτερη στο τουρνουά volos cup, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία η ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Στον πρώτο τελικό κέρδισε την ομάδα της Άρτεμης Αθηνών με σκορ 1 – 0 (φώτο) ενώ στον δεύτερο ηττήθηκε από την Παρτιζάν με σκορ 2 – 0. Είχε προηγηθεί και η νίκη της Παρτιζάν επί της Άρτεμης με σκορ 3 – 0.


Τα κορίτσια του χορευτικού προσέφεραν πλούσιο θέαμα κατά τα διαλείμματα των αγώνων.

Ο τερματοφύλακας της Νίκης Βόλου Νίκος Γρηγοριάδης παίρνει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα του τουρνουά.
Από την απονομή του κυπέλλου για την δεύτερη θέση.


Πολλά μπράβο στους παικταράδες μας!

1 σχόλιο:

  1. μπράβο παλικάρια! Αυτές είναι εμπειρίες, από αυτή την ηλικία αν συνεχίσουν έτσι μπορούν να φτάσουν ψηλά. Συχγαρητήρια και στον κ.Γρηγοριάδη που είχα την τύχη να τον έχω και εγώ προπονητή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή