Σελίδες

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Απάντηση στον δήμαρχο...

Σχετικά με τη δήλωση του δημάρχου Βόλου για συμπαράσταση στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σύμφωνα με τη δήλωσή του είναι και το παρελθόν του (Ε.Δ.Α.-ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ-ΠΑ.ΣΟ.Κ.) για το που θα βρει μεγαλύτερο μισθό γι' αυτόν και την οικογένειά του. Φυσικά τώρα αυτή η δήλωσή του είναι για τις ψήφους (ΜΙΣΘΟΣ).
1. Δεν μπορεί ο δήμαρχος να βγάζει δήλωση υπέρ του βιαστή και της εταιρίας του και όχι υπέρ του θύματος και της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ.
2. Η ομάδα που ονομάζουν Ολυμπιακός Βόλου δεν είναι του Βόλου και της Μαγνησίας αλλά της Κασσάνδρας (σαν δικηγόρος στο επάγγελμα έπρεπε να το γνωρίζει).
3. Τι θα κάνει ο δήμαρχος για να συμπαρασταθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να δίνει και άλλα γήπεδα εις βάρος των άλλων ομάδων και εις βάρος των βολιωτών που πληρώνουν για να ενισχύσει τον επιχειρηματία και την διεφθαρμένη εταιρία του...;
4. Οι τελευταίοι άρχοντες της πόλης μας και ο τελευταίος άρχοντας της Νέας Ιωνίας Μαβίδης κατέβασαν τα παντελόνια στον κύριο Μπέο πιο ήταν το κέρδος της πόλεώς μας...; Μας έλεγαν ότι η πόλη μας θα ακουστεί παντού...! ΝΑΙ ακούστηκε για την διαφθορά της και τις απατεωνιές.
5. Ο,τι έγινε με το συγκεκριμένο σκάνδαλο έχει ευθύνη και η ίδια η ομάδα διότι όπως μας είπε ο μεγάλος γνώστης του ποδοσφαίρου Αχιλλέας Μπέος είναι δικιά του η ομάδα (εταιρία) και θα την πάρει να την πάει όπου θέλει αυτός αν και στην χθεσινή συνέντευξη του στο ράδιο έκανε κολοτούμπα και είπε ότι είναι του βολιώτικου λαού.

ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ
Τεύχος Κυρ.26/6/11
Τα σχολεία.: Και όσο θυμάμαι οτι η Π.Α.Ε. πήγαινε στα σχολεία και μοίραζε δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές μιλώντας για αθλητικά ιδεώδη και ευγενή άμιλλα, σε πιάνει αναγούλα για την απύθμενη υποκρισία ορισμένων (μήπως ο υπεύθυνος των κολεγίων παίζει καθημερινώς παράνομο στοίχημα...;).
Απορία.: Όσοι κέρδισαν στο στοίχημα από τα στημένα ματς θα λογοδοτήσουν όπως όλα δείχνουν στη δικαιοσύνη όμως για τους άλλους χιλιάδες που έχασαν τα χρήματά τους από τα χειραγωγημένα παιχνίδια δεν βλέπουμε να νοιάζεται κανείς. (δείτε δηλώσεις του δημάρχου) δεν πρέπει να επιστραφούν τα χαμένα χρήματα για να μην μιλήσουμε για διαφυγόντα κέρδη στην Ελλάδα των αετονύχηδων και των θυμάτων όμως δεν περιμένουμε κάτι τέτοιο (οι κλέφτες θα κυκλοφορούν με mercedes και μεγάλα πούρα και τα θύματα θα πηγαίνουν να τρων στα Σπίτια Γαλήνης της εκκλησίας από αυτά που προσφέρουν οι πρώτοι.!!)

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

2 σχόλια:

  1. Καιπεριμενατε απο τον Σκοτινιωτη τιποτα καλυτερο???...Πειτε μου εναν Δημαρχο με ''απιδια'' την τελευταια 20ετια στην πολη του Βολου. Ολοι με το χερι απλωμενο στα λαμογια ηταν...Αι στα διαλα κ αυτος το λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή