Σελίδες

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Ζητά ορισμό με Πόντιους

Θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο η Νίκη για να κερδίσει το χαμένο έδαφος

Με όλα τα «όπλα» που έχει στα χέρια της η ΠΑΕ Νίκη Βόλου προσπαθεί να αλλάξει τα δεδομένα και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της, καθώς θεωρείται θύμα τόσο στο σκάνδαλο «Κοριόπολις» με τον στημένο αγώνα εις βάρος της στα Γιαννιτσά, αλλά και στο σκάνδαλο με τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες στο οποίο εμπλέκονται ομάδες που της «έκοψαν» βαθμούς κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League 2.

Την προηγούμενη εβδομάδα προηγήθηκε η επιστολή στην ΕΠΟ και στον Σοφοκλή Πιλάβιο, μέσω της οποίας επιζητά ουσιαστικά από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας να πράξει το αυτονόητο και να πιέσει τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα για δικαιοσύνη και εφαρμογή της νομοθεσίας, ώστε να τιμωρηθούν οι ομάδες που παράνομα κινήθηκαν εις βάρος των υπολοίπων.
Χθες υπήρξε νέα επιστολή η οποία εστάλη στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας και δη στην Ένωση Ποδοσφαίρου Β’ και Γ’ Εθνικής και στον πρόεδρο της, κ. Καλογιάννη. Μέσω αυτής η Νίκη επιζητά τον ορισμό της αναμέτρησης του αγώνα με τους Πόντιους Κατερίνης, καθώς οι άνθρωποι της κυανόλευκης ΠΑΕ θεωρούν πως είναι σε εκκρεμότητα.
Βέβαια αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι εξελίξεις που η Νίκη χρειάζεται τους βαθμούς μήπως και βρεθεί σε θέση ισχύος βάσει των εξελίξεων, τότε οι άνθρωποι της ομάδας δεν θα χρησιμοποιούσαν το χαρτί της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που έχουν στα χέρια τους. Το πιθανότερο είναι να μην επαναδραστηριοποιούνταν και ο Στράτος Γιδόπουλος και να μην υπήρχαν καθόλου εξελίξεις στην κυανόλευκη ΠΑΕ.
Τώρα όμως τα πράγματα έχουν ως εξής: Στη Νίκη θεωρούν ότι εκκρεμεί ο ορισμός της αναμέτρησης με τους Πόντιους Κατερίνης, καθώς έχουν χαρτί στα χέρια τους, που υποστηρίζουν ότι αποδεικνύει αν μη τι άλλο, πώς ο αγώνας αναβλήθηκε με έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, το οποίο προηγείται χρονικά της απόφασης της Ένωσης Ποδοσφαίρου να κατακυρωθεί ο αγώνας υπέρ των Ποντίων Κατερίνης. Η Ένωση Ποδοσφαίρου κατακύρωσε τον αγώνα υπέρ της ομάδας της Πιερίας λόγω οφειλών που δεν δόθηκαν σε παίκτες που είχαν ενεργοποιήσει το αίτημα κατακύρωσης αγώνων υπέρ αντιπάλου και αφαίρεσης βαθμών, ωστόσο στη Νίκη θα υποστηρίξουν ότι είχαν το χαρτί της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού στα χέρια τους και γι’ αυτό δεν προχώρησαν σε καταβολή των χρωστούμενων. Βέβαια το γεγονός ότι θυμήθηκαν στη Νίκη μετά από ενάμιση μήνα να πραγματοποιηθεί ο αγώνας, ίσως τελικά αποτελέσει εμπόδιο, ωστόσο οι κυανόλευκοι θα προσπαθήσουν με αυτό να μπλοκάρουν και την επικύρωση της βαθμολογίας του Βορείου Ομίλου της Football League 2, αφού αν όντως ισχύει το χαρτί της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού είναι λάθος, καθώς έχουν αφαιρεθεί τέσσερις βαθμοί από τους κυανόλευκους, ενώ παράλληλα έχουν αποδοθεί τρεις βαθμοί στους Πόντιους από το 0-3 στα χαρτιά εις βάρος της Νίκης.
Όλα αυτά τα σενάρια είναι πράγματι τραβηγμένα. Όμως οι άνθρωποί της Νίκης θεωρούν ότι είναι υποχρέωσή τους να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι αν όντως ενδιαφέρονταν να γίνει κανονικά ο αγώνας με τους Πόντιους Κατερίνης και δεν υπήρχε όλη αυτή η αδιαφορία και η εσωτερική κόντρα στην ΠΑΕ, τώρα η Νίκη θα είχε ίσως +7 βαθμούς και με βάσει όλα συμβαίνουν στην ομάδα θα ήταν το πρώτο φαβορί για άνοδο.
Από κει και πέρα ο Στράτος Γιδόπουλος θα έχει ραντεβού με δικηγόρο για να του αναθέσει την υπόθεση αγωγών και μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου και κατά όλων αυτών που παράνομα λειτούργησαν εις βάρος των συμφερόντων της ομάδας. Το ίδιο σκέφτονται να κάνουν και οι οργανωμένοι οπαδοί των κυανολεύκων.

Πηγή: www.taxydromos.gr

9 σχόλια:

  1. ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΕ ΠΟΝΤΙΟΥΣ! (ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ)
    Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ!
    ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Α' ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ!
    ΑΝΤΕ ΓΙΔΟ ΓΕΡΑ ΚΙ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΟΝΤΕΥΕΙ!
    ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΣ ΚΟΝΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΤΗΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΡΙΧΕΣ,ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣΑΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝΕ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ.
    ΙΔΡΥΣΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΤΟ 1937 13 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ‘’ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ’’ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΚΩΝ/ΝΟΥ(ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ). ΜΕΤΑ ΤΟ 1961 ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΝΙΚΑΡΑ ΝΑ ΜΕΣΟΥΡΑΝΕΙ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ. ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ. ΤΟ 2004 ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ Δ’ ΚΑΙ Η ΝΙΚΑΡΑ ΣΤΗ Β’ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ!!!! ΚΑΙ ΕΙΧΑΤΕ ΣΑΝ ΕΔΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ!!!!. ΤΟ 2008 ΕΙΧΑΤΕ 2 ΟΜΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΩΣΠΟΥ ΗΡΘΕ Ο ΗΓΕΜΟΝΑΣ ΣΑΣ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΒΑΛΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η παραπανω τοποθετηση περιγραφει την ιστορια των δυο ομαδων δεν ειναι δική μου αλλα νομιζω οτι μετα τα τελευταια στησιματα του μπεου στην ΝΙΚΗ πρεπει να αντιδρασουνε η οργανωμενη με μια παρομοια ανακοινωση γιατι παλι στο τελος οι αυσυτριακοι θα βγουνε θυματα αρχισε ηδη η κλαψα στους πολιτικους ασ μην καθομαστε με σταυρωμενα χερια οταν σερνετυαι το φιδι πατα το στο κεφαλι να τελειωνουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φιλε νικιωτη 10:53 μην ανυσηχεις και μην βιαζεσαι σε λιγες μερες η ομαδα της κασσανδρας θα βαδισει στον αναμενομενο δρομο εκει που καποια στιγμη θα κατεληγε γιατι οπως λεει και ο σοφος λαος ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ!!!

    ΥΓ: Εγω παντως λυπαμαι αλλα και χαιρομαι για τους αγνους φιλαθλους του νομου μαγνησιας που πιστεψαν αλλα και πληρωσαν την ομαδα μοντελο του αχιλλεα μπεου και σακη τσιωλη που κτιστηκε με μερακι βασιζομενη στις αρχες
    α.των στημενων αγωνων με ολες σχεδον τις ομαδες της Β εθνικης
    β. τις αμεροληπτες και αντικειμενικες διαιτησιες ορισμενων διαιτητων (βλ. ΜΑΝΤΑΛΟΣ)
    γ. την φυσικη εκγυμναση των ποδοσφαιριστων της με την βοηθεια του μαγικου φιλτρου του πανοραμιξ

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ <> Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ
    ΑΜΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ Η ΘΕΑ Η ΝΙΚΗ....
    ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗ Ο ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ.....ΝΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ
    .....ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ...ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΣΤΟ ΩΝΕΙΡΟ........ΝΙΚΗ Σ'ΑΓΑΠΩ ΝΙΚΗ Σ'ΑΓΑΠΩ...!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ, ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ!
    ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν δεν ορίζονταν το παιχνίδι και γινόμασταν ρεζίλι σ' όλη την ελλάδα δε τον πείραζε τον Γιδόπουλο...

    Τώρα που ελπίζει σε κάτι, τον πειράζει...

    Αν μας χαρακτηρίζει κάτι αυτό σίγουρα είναι και η αξιοπρέπεια, την οποία χάνουμε σιγά σιγά τα τελευταία χρόνια...

    Υ.Γ
    Τι μούγκα είναι αυτή από:
    - Blue club
    - Blue Angels
    - Ο.Φ ΝΙΚΗΣ

    για το ενδεχόμενο - που μάλλον για σίγουρο πάει - επιστροφής του Γιδόπουλου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΕ 1.44 ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΓΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΡΟΥΓΓΑ!
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΤΡΟΥΥΓΓΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΣΑΛΑΓΑΝΕ! ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΤΑ ΑΡΜΕΓΟΥΝ... ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!
    (ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ-ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή