Σελίδες

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η Νίκη δεν έχει ανάγκη από «σωτήρες»

Έλεος πια! Άρχισε πάλι το «παραμύθι» του ερχομού του σωτήρα Γιδόπουλου στη Νίκη. Δεν κατανόησε ο γηραιός παράγοντας ότι η ιστορική ομάδα δεν είναι το παιχνιδάκι για να παίζει όποτε το μικρόβιο χτυπά τον ιό του παραγοντισμού από το οποίο διακατέχεται;

Δεν πιστεύω ότι οι φίλοι και οι οπαδοί της Νίκης ν΄ αρχίζουν να πιπιλίζουν την καραμέλα μιας ανόδου, η οποία θα προέλθει από τις εξωαγωνιστικές ανακατατάξεις της βαθμολογίας. Δεν πιστεύω επίσης ότι, ο αποτυχών επί τρία χρόνια, Στράτος Γιδόπουλος, θα τα καταφέρει τώρα και θα οδηγήσει την ομάδα στην θέση που τις αξίζει, διότι είναι αποτυχημένος.
Αποτυχημένος διότι έχει μονίμως την Νίκη στη Γ’ Εθνική.

Αποτυχημένος γιατί δεν είναι ικανός ούτε προπονητή θα επιλέξει, ούτε ποδοσφαιριστές. Αποτυχημένος γιατί άφησε την ομάδα για πρώτη φορά στην ιστορία της να μην παίξει σε αγώνα και να της αφαιρεθούν βαθμοί. Αποτυχημένος διότι άφησε απλήρωτους τους παίκτες του και εξαφανίστηκε.

Τι μπορεί να ελπίζει λοιπόν η Νίκη από έναν τέτοιον παράγοντα; Απολύτως τίποτε. Το οξύμωρο είναι ότι κανείς από τη Νίκη σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές δεν ενδιαφέρεται. Η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής Νίκης δεν προέβη σε καμία ενέργεια.

Οι Σύνδεσμοι Φιλάθλων σιωπούν και αυτό είναι που την ανησυχεί περισσότερο. Ο κ. Γιδόπουλος και όσοι τον στηρίζουν, το καλύτερο που θα μπορούσαν αυτή την περίοδο να κάνουν είναι να παραδώσουν τις μετοχές στην Ερασιτεχνική Νίκη και αυτή ως εγγυήτρια της ιστορικής πορείας της να εγγυηθεί το μέλλον της.

Γράφει: Γιώργος Καρεκλίδης

Πηγή: www.magnesianews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΕΚΛΙΔΗ! ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ". (ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...)
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ!
    2-3 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΝΙΚΙΩΤΕΣ", "ΣΩΤΗΡΕΣ" , "ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ" (ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ) ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΚΟΜΗ...
    ΜΗΝ ΚΟΛΩΝΕΙΣ! ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ, ΑΝΘΥΠΟΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ! ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ!
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! (ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ???)
    γιδο-βοσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή