Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Καμία σχέση με τον αθλητισμό

Επειδή στην πόλη μας συμβαίνουν ορισμένα γεγονότα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό αλλά βρίσκουν πρόσφορο έδαφος σε αυτόν, μας αφήνουν τόσο αδιάφορους που δεν κάνουμε ούτε τον κόπο να γράψουμε λίγες σειρές.
Το μόνο που έχουμε να κάνουμε από εδώ, είναι να ευχηθούμε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον γιο του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Νίκης Βόλου Νίκου Φλάμου, τον Γιάννη ο οποίος είναι νυν ποδοσφαιριστής της Νίκης, όπως και στον ανιψιό του, Σπύρο Κράντα. Να είναι καλά τα παιδιά.

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΣΟΥΝΕ Κ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ,Κ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ Μ,Π,Ρ,Α,Β,Ο ΣΕ ΑΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΝ ΜΑΣΗΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 30 ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο στα 2 παλικαρια της ΝΙΚΑΡΑΣ μας στην ανανδρη δυσαναλογη επιθεση ηταν παλικαρια.
    Εχω ομως ν κανω δυο-τρεις ερωτησεις γιατι οι παλαιμαχοι κανανε φιλικο με τον Ολυμπιακο Βόλου μηπως ηταν η αρχη των καλων σχεσεων και μιας νεας προσπαθειας για συνχωνευση? οπως ακουγεται τις τελευταιες μέρες με πρωτοβουλια του ΜΠΕΟΥ που εφερε και επικοινωνιολόγους στον Βόλο για να το φερει ομαλα.Μήπως δεν τους βγηκαν τα σχεδια οι γορτες και οι φιεστες γιατι τα ξερανε αυτα οι AUSTRIANS που ουτε αυτοι θελουν οπως και εμεις και χαλασανε την γιορτη με καθε τροπο?.Μηπως ο ερχομος του Χρονη στην πολη μας συνεχιζει και την νεα χρονια την απαξιωση της ΝΙΚΗΣ μας με απωτερο σκοπο ολων τους την συνχωνευση?Μηπως οι κατα τα αλλα καθαροι και τιμιοι(το λεω και το πιστευω)επιτηδες στην γενικη συνελευση εφθασαν το θεμα της ΠΑΕ να συζητηθεί τα μεσανυχτα !!!!!απο το απογευμα μετα απο τεσσερις και πλεον ωρες γιατι δεν θελαν να δωσουν λυση στο προβλημα?Για ποιο λογο δεν μπηκανε ορκωτοι λογιστες στην ΠΑΕ?ΜΗΠΩΣ ΠΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΛΛΟΙ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΣΥΝΧΩΝΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΥΘΥΝΗ?
    ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΑ ΛΑΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙ ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΝΙΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ ΕΓΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ !!!
    ΕΧΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΗΘΟΣ!!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΟΙΑΖΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΑΣ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΒLOGS.

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή