Σελίδες

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Λύση στο αδιέξοδο

Πρέπει να βρεθεί για να ξεφύγουν οι κυανόλευκοι από το τέλμα που βρίσκονται

Λύση στο αδιέξοδο είναι εκείνο που αναζητείται στη Νίκη Βόλου, καθώς η ομάδα βρίσκεται προ των πυλών του υποβιβασμού, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Κινήσεις γίνονται οι οποίες όμως προς το παρόν δεν καταλήγουν κάπου.

Τα προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και αρκετό καιρό τη Νίκη Βόλου είναι πολλά και ζητούν άμεση λύση για να συνεχίσει η ομάδα να υφίσταται. Μία κίνηση προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε τις προηγούμενες ημέρες με το κάλεσμα που απηύθυνε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Χρόνης. Ο κ. Χρόνης ζήτησε από τους μεγαλομετόχους της ομάδας να ενώσουν τις δυνάμεις τους για το καλό της Νίκης και να βοηθήσουν όλοι μαζί την κατάσταση για ξεφύγουν οι κυανόλευκοι από το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει.

Ο Στράτος Γιδόπουλος από την πλευρά του δεν πείθεται με την εξέλιξη αυτή και εκείνο που θέλει είναι να ξεκαθαρίσει ο κ. Χρόνης τις προθέσεις του, ζητώντας του να πει πόσα χρήματα είναι αποφασισμένος να βάλει στην ΠΑΕ.

Στην πρωτεύουσα σίγουρα γίνονται κάποιες διοικητικές ζυμώσεις όσον αφορά το μέλλον της Νίκης. Το θέμα είναι εάν αυτές θα αποδώσουν ώστε να μπορέσει ο σύλλογος να ξεκολλήσει από το τέλμα που βρίσκεται και να μπορέσει να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, καθώς αυτήν τη στιγμή δεν διαθέτει διοίκηση.

Μία λύση είναι αυτή που πρότεινε ο Κώστας Χρόνης, για τον ορισμό διοίκησης πρωτοδικείου, η οποία θα πάει την ΠΑΕ σε Γενική Συνέλευση, οπό την οποία να προκύψει μία δυνατή διοίκηση με τη συμμετοχή όλων των μετόχων που κατέχουν το πλειοψηφικό πακέτο.

Ακόμη με ενδιαφέρον αναμένονται οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη, όπου αύριο διενεργούνται εκλογές, από τις οποίες θα προκύψει νέα διοίκηση και η οποία θα πάρει θέση σχετικά με όλα όσα συμβαίνουν στην ΠΑΕ.

Ρεπορτάζ: Σάκης Νταφέκας

Πηγή: www.neostypos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΚΡΥΦΑ ΕΙΝΑΙ Η' ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΟ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ" ΚΥΚΛΟ? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή