Σελίδες

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση Blue Club "Π. Ντοκούζης"

Για την πετυχημένη συγκέντρωση και για τον αγώνα που μόλις άρχισε


«H συγκέντρωση της 1ης Ιουνίου έδειξε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι Νικιώτες παραμένουν προσηλωμένοι στις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύει ο ιστορικός μας σύλλογος. Επίσης διαπιστώσαμε ότι οι απόψεις του Blue Club «Π. Ντοκούζης» συγκλίνουν με αυτές του φίλαθλου κόσμου της ομάδας μας. Αυτό μας χαροποιεί για δύο λόγους.

Πρώτον, γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει τον εμπαιγμό των κ.κ. μετόχων και είναι έτοιμος να κάνει κάθε θυσία για να ανακτήσει η ομάδα μας την χαμένη της αξιοπρέπεια και δεύτερον γιατί νοιώθουμε όλο τον κόσμο στο πλευρό μας και αυτό μας γεμίζει δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια του αγώνα μας.
Θα ήταν παράλειψη εάν δεν ευχαριστούσαμε μέσα από την καρδιά μας όσους μας τίμησαν και έδειξαν το ενδιαφέρον τους είτε με την παρουσία τους στην συγκέντρωσή μας είτε δηλώνοντας την συμπαράστασή τους γραπτώς ή τηλεφωνικώς.


Παρευρέθησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, Κώστας Χαλέβας και Γιώργος Κίτσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Τάσος Μπατζιάκας, οι πρώην πρόεδροι Κώστα Λάζος, Τάκης Συμεωνίδης, Γιώργος Τσιντσίνης, Δημήτρης Ιωαννίδης και ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Κώστας Μανιατάκης. Η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου Ζέττα Μακρή έστειλε επιστολή, όπου δήλωσε τη συμπαράστασή της και εκπροσωπήθηκε από την Δημήτρη Πάνου.

Oι κ.κ. Καρτάλης και Νάκος επικοινώνησαν μαζί μας και μας ενημέρωσαν ότι αν και το επιθυμούν, δεν θα μπορέσουν να παραστούν, λόγω των υποχρεώσεών τους στην Βουλή. Επιστολή απέστειλε και ο Στράτος Γιδόπουλος, μέσω της οποίας κάνει λόγο για εκχώρηση μετοχών, ενώ ο Κώστας Χρόνης μέσω του Blue Club ειδοποίησε ότι βρίσκεται στην Κύπρο και ο Γιώργος Βαλαχής, τηλεφωνικώς ότι παραχωρεί προς διαχείριση τις μετοχές του. Δεν απάντησαν στο κάλεσμά μας οι κύριοι: Μαβίδης και Σκοτινιώτης.

Η μαζική παρουσία του κόσμου πρέπει να επαναληφθεί στην συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης, όπου το κύτταρο της ομάδας μας, μεταξύ άλλων, θα πάρει και την επίσημη και σαφή του θέση ως προς την Π.Α.Ε.

Σας ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε με την παρουσία σας σε κάθε  κάλεσμα του Συνδέσμου μας, αυτό μας κάνει να νοιώθουμε μεγάλο το βάρος της ευθύνης των αποφάσεων μας, αλλά και μας δίνει την μεγάλη τιμή να εκπροσωπούμε τον περήφανο λαό της ομάδας μας.

Φυσικά ο αγώνας μας δεν τελειώνει εδώ, αντιθέτως μόλις άρχισε και δεν θα σταματήσει μέχρι να αποκτήσει ξανά η ομάδα μας την χαμένη της αίγλη και αξιοπρέπεια και αυτό θα το πετύχουμε με κάθε κόστος και κάθε θυσία. Η Νίκη και πάλι θα αναγεννηθεί από την ανάσα του λαού της. Δεν πεθαίνει ότι μπορεί αιώνια να περιμένει. Νίκη Βόλου 1924».

4 σχόλια:

  1. Η Ε.Μ.Υ. (ΚΑΙ) ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΙΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΙΟΥΛΙΟ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΠΥΚΝΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΑ ΠΕΔΙΝΑ. ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΘΑ ΠΝΕΟΥΝ -ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ- ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΕΩΣ ΜΕΤΡΙΟΙ ΚΑΙ Η ΛΑΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΣΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΠΕΔΑ- ΠΑΡΑΧΩΡΩ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΩ Η ΜΕΓΙΣΤΗ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΝΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ Δ' ΕΘΝΙΚΗΣ. ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ 25-30 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ. Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΩΣΤΟΣΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΜΑΝΘΕΙ ΑΠΟ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΕΩΣ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ -ΠΟΣΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΔΩΣΑΤΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ- ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ. Η ΛΑΟ-ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΗΡΕΜΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΠΟΠΛΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παιδια σωστωτατος ο κυριος παραπανω........ξυπνηστε.....και αφηστε τους πολιτικους και τους αλλους χαρτογιακαδες που δεν ξερουν αν η μπαλα ειναι στρογγυλη και κοιταξτε να βρειτε ανθρωπους γνωστες του αντεικιμενου στειρειξτε τους σε οποια κατηγορια......και επιτελους επενδυστε στην ομσδσ και τα παιδια της.......αυτα σας στα λεει...(το δικο σας παιδι)......ξυπνηστεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. (με πονο ψυχης!) Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Δ' ΕΘΝΙΚΗ! ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ (ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ) ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗ Γ'! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ "ΜΕΤΟΧΟΙ" ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ- ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Β', ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ "ΠΟΝΗΡΕΣ" ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥΣ! ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ, ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΑΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ... ΗΔΗ ΧΑΘΗΚΑΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ!
    (ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑΧΑΜΕ ΑΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΙΝ Η ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ??? ΨΥΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΟΥΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ!
    ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΠ'ΤΟ ΟΤΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ'?????????????? ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΔΩ ΠΕΡΑ???? ΤΙ ΜΥΑΛΟ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΡΕ???

    ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

    (ΤΑ ΠΕΡΙ ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΑ ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ, Η' ΤΟ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΦΤΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!)
    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ ΟΙ ΒΔΕΛΛΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ "ΑΙΜΑ" ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ, ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΝΤ ΚΑΙ ΧΑΝΘ!!!
    -Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΒΙΑΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ...)
    Η' ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΜΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ??? ΦΕΞΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΣΤΡΗΣΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
    ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΧΑΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    (ΑΝ ΘΕΩΡΗΘΩ ΚΑΙ "ΕΧΘΡΟΣ" ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΦΗΣΤΕ ΑΙΩΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΤΗΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠ'ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εγω εγινα εχθρος της Νικης πριν απο 3 χρονια που ελεγα να ριξουμε την ομαδα στην Δ' για να σωθουμε οικονομικα...Τωρα 3 χρονια μετα ειναι σαν να μην περασε μια μερα. Οπως ακριβως την αφησαν οι προηγουμενοι στον γερο...ετσι την αφηνει κ αυτος στους επομενους(?)...Να σας υπενθυμισω οτι φετος ανεβηκαν στην Γ' Εθνικη Καλαματα,Καλαμαρια κ Προοδευτικη ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ κ οικονομικα υγειης. Εμεις???...περιμενουμε επενδυτη...που κ αυτος μαλλον για πλυντηριο χρηματων θα την θελησει κ για κατι ωραια κονε που εχουμε με Μαλαισια μερια τωρα τελευταια.Αυτα κ οποιος καταλαβε...καταλαβε. (...μονον ο Τσακ Νορρις επενδυει σημερα στην Νικη Βολου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή