Σελίδες

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Στις 5/12 η συνέλευση;

Στη Νίκη προετοιμάζονται πυρετωδώς και για την τακτική γενική συνέλευση από την οποία θα αναδειχθεί το νέο διοικητικό συμβούλιο. Ως γνωστόν η θητεία της διορισμένης από το Πρωτοδικείο διοίκησης λήγει και πλέον ο λόγος ανήκει στους μετόχους προκειμένου να βρεθεί το κατάλληλο σχήμα που θα αναλάβει τα "ηνία" της εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 5 Δεκεμβρίου ημέρα Δευτέρα, ενώ ως επικρατέστερος νέος πρόεδρος θεωρείται ο νυν εκτελεστικός διευθυντής Γιώργος Δαλούκας. Από κει και πέρα, όλα είναι ανοιχτά, αφού έχουν γίνει επαφές με διάφορους επιχειρηματίες που θέλουν να συνδράμουν στη νέα προσπάθεια. Κάποιοι από αυτούς ίσως στελεχώσουν το νέο Δ.Σ.

Πηγή: "ΘΕΣΣΑΛΙΑ"

3 σχόλια:

  1. ο δαλουκας......αντε ρε νικιωτες......φτου και απο την αρχη δηλαδη.....εμεις δε ζητουσαμε διαφανια στην ομαδα και ας ειναι και στην δ εθνικη.....μπα μαλλον θελουμε παλι τα λαμογια και παχια λογια παλι και υποσχεσεις περι κατηγοριων και τετοια....εγω σας τα λεω...και να με θυμηθητε.....(το δικο σας παιδι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μαθε να γραφεις τη λεξη διαφανεια ανωνυμε γραφικε και μετα ελα να μας πεις ποια ειναι τα παχια λογια περι κατηγοριων που κατασκευασε το αρρωστο μυαλουδακι σου...γιατι σε ολες τις συγκεντρωσεις που ποτε δεν ηρθες προφανως ο Δαλουκας μας προανηγγειλε πραγματα που ηδη εγιναν η βρισκονται σε εξελιξη,ενω μας παρουσιασε μια προς μια τις προσφυγες που υπαρχουν αλλα και λεπτομερεις για το μπατζετ της φετινης ομαδας που μονο για μεγαλοστομιες δεν προσφερεται...κι αν ειναι να νοικοκυρευτει η ομαδα ας τη νοικοκυρεψει κι ο λησταρχος νταβελης...σε ποναει που το μαγαζι νοικορευτηκε,σε ποναει που αξιοποιειται η εμπορικη δυναμικη της ομαδας,σε ποναει που εγινε μπλε το πανθεσσαλικο,σε πονανε τα στεγανα της ομαδας ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ ΣΟΥ...σε προσκαλω στην παρουσιαση της φανελας να σε κερασει λιγο πονο ακομα ο εφιαλτης σου ο Δαλουκας...
    Υ.Γ. κι ο γαλατης δικο μας παιδι ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλαρακι 4-13 προφανως καποιοι σαν εσενα που ξερουν να γραφουν θεωρουν πως ξερουν και απο ποδοσφαιρο......επισης ναι με ποναει γιατι ολα αυτα τα χρονια που αγαπησα αυτη την ομαδα καποιοι την εχουν κανει μαγαζι τους και το ανηγουν και το κλεινουν οποτε αυτοι γουσταρουν....οσο για τα γηπεδα και τις φανελες...εγω το εχω ξαναδει το εργο...για θυμηθητε ολοι σας καλυτερα...ααα οσο για το δαλουκα αυτος ειναι η βιτρινα η γλαστρα....νυχτα θα φυγει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή