Σελίδες

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Αλ. Αλεξίου: «Έχουμε ποιότητα, αλλά θέλουμε δουλειά»

Παρά τα τρία γκολ που πέτυχε η ομάδα του στο σημερινό φιλικό με τον Οδυσσέα, ο προπονητής της Νίκης Αλ. Αλεξίου θεωρεί πως χρειάζεται ακόμη δουλειά στον τομέα του τελειώματος των φάσεων, ενώ ο συνονόματός του Σάκης Αλεξίου του Οδυσσέα Αναγέννησης παραδέχτηκε την εμφανή ανωτερότητα των αντιπάλων του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών που έγιναν στη συνέντευξη Τύπου: 

Σάκης Αλεξίου: «Ήταν το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας καλώς εχόντων των πραγμάτων, καθώς ξεκινά το πρωτάθλημα. Η Νίκη ήταν καλύτερη από μας, περισσότερο αποφασιστική και πιο δυνατή σε όλα τα σημεία. Αδρανήσαμε σε δύο περιπτώσεις στημένων φάσεων και δεχθήκαμε δύο τέρματα. Το σκορ τα λέει όλα. Η Νίκη κέρδισε δίκαια. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε πιο καλοί στην πρεμιέρα».

Αλέξης Αλεξίου: «Είχαμε τονίσει ότι έχουμε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Θέλουμε πολλή δουλειά ως ομάδα. Έχουμε την ποιότητα, αλλά πρέπει ειδικά μέσα στην έδρα μας να ολοκληρώνουμε τις φάσεις και να βάζουμε το γκολ, αν θέλουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους που έχουμε βάλει.

Πρέπει να βρίσκουμε τους τρόπους να διασπούμε τις κλειστές άμυνες και να σκοράρουμε. Διαθέτουμε καλούς επιθετικούς, αλλά καμιά φορά θέλει και ρέντα. Γενικότερα σήμερα ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας, τρέξαμε και δημιουργήσαμε φάσεις.

Πιστεύω φέτος μέσα από την απόδοσή μας ότι θα καταφέρουμε να βγάλουμε τη Νίκη από το αδιέξοδο που λέγεται Γ’ Εθνική. Θα είναι δύσκολο πρωτάθλημα για μας. Μας υπολογίζουν πλέον όλοι. Έχω ζητήσει να είμαστε μια πειθαρχημένη ομάδα και να έχουμε «μέταλλο».

Μπαίνουμε στην εβδομάδα που αρχίζει το πρωτάθλημα, περιμένουμε την κλήρωση και θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του. Θα κυνηγήσουμε και τον στόχο του Κυπέλλου, αλλά πρώτα περιμένουμε την κλήρωση του πρωταθλήματος. Μετά θα ενδιαφερθούμε και για το Κύπελλο».

από τον Χρήστο Θανασούλη

Πηγή: www.mycitynet.gr

5 σχόλια:

  1. H NΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΙΚΙΩΤΕΣ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΒΑΡΥ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ(ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡ.ΠΑΝΤΑ)ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΩΝ ΦΑΣΕΩΝ ΧΘΕΣ ΜΕΤΡΗΣΑ 20 ΤΕΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ 3 ΓΚΟΛ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΣΚΟΡ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ 6-Ο ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ.(ΟΔΥΣΣΕΑΣ =2 ΜΑΚΡΙΝΑ ΣΟΥΤ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μ αρεσει να λεω μεγαλα λογια και να "αποθεωνω" απο νωρις, αλλα αυτος ειναι προπονητης επιτελους! Προσγειωμενος, μετρημενος, σοβαρος, προσηλωμενος σε εναν στοχο, λακωνικος...Εμπνεει ασφαλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ.ΦΙΛΑΘΛΟΙ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΣΤΟ Α ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΠΑΙΖΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΓΟΥΛΑΣ"ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oi filathloi tis NIKHS einai "kseroles" gia auto to logo emeis eimaste OPADOI !!!


    OLOI STH THYRA 3 kai afiste tous papoudes monos stous sti skepasti..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ..ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΤΕ ΜΙΑ ΑΝΟΧΗ..ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΟΣΜΟ..ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΜΕΤΑΔΩΣΑΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ..Κ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΡΗΛΑΞ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή