Σελίδες

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Γ. Πουλάκος: «Ένας και μοναδικός στόχος, η άνοδος»

Επιστρέφει φέτος στα γήπεδα της Γ' Εθνικής μετά από πέντε χρόνια στα μεγαλύτερα εθνικά πρωταθλήματα, για να βοηθήσει τη Νίκη στην προσπάθεια της να αλλάξει κατηγορία. Ο Γιώργος Πουλάκος είναι από τους λίγους έμπειρους κι αναγνωρίσιμους παίκτες που συμπεριλαμβάνονται φέτος στο ρόστερ της νεανικής κυανόλευκης ομάδας, που έφτιαξε από την αρχή ο Αλέξης Αλεξίου και ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη γραμμή κρούσης. Ο 28χρονος στράικερ μιλώντας στο «Αθλόραμα» τονίζει ότι μοναδικός στόχος της Νίκης Βόλου φέτος είναι η άνοδος και ζητά από τον κόσμο να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Αρχικά δηλώνει αισιόδοξος για την πορεία του κυανόλευκου συγκροτήματος και την έκβαση της φετινής χρονιάς: «Υπάρχει αισιοδοξία, γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα. Ο μόνος φόβος που μπορούμε να έχουμε είναι ο κακός μας εαυτός. Η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ της και λογικό είναι σε κάποια φιλικά παιχνίδια να έχει δείξει κάποια αμυντικά ή επιθετικά προβλήματα. Αλλά γι αυτό γίνονται τα φιλικά γιατί πρέπει να διορθώσουμε τις αδυναμίες ή τις ατέλειες που παρουσιάζουμε. Θεωρώ ότι έχουμε ελαχιστοποιήσει τα λάθη μας και πιστεύω είμαστε έτοιμοι για την σέντρα του πρωταθλήματος».

Στην συνέχεια, ο έμπειρος φορ μίλησε για την πίεση που υπάρχει, αλλά και για το μοναδικό στόχο που θέτει το συγκροτήματος της Νέας Ιωνίας που δεν είναι άλλος από την άνοδο. «Μετά τα τελευταία χρόνια που η Νίκη «βασανίζεται» σε αυτή την κατηγορία έχουμε έναν και μοναδικό στόχο την άνοδο. Γνωρίζουμε κι εμείς οι νέοι παίκτες που ήρθαμε την πίεση που υπάρχει απ' όλους ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη Β' Εθνική. Πάνω απ' όλα, πρέπει να είμαστε όλοι μια οικογένεια, κάτι που ήδη συμβαίνει. Έχουμε φτιάξει καλό κλίμα μέσα στην ομάδα και πιστεύω ότι αυτό με τα θετικά αποτελέσματα που θα έχουμε στο πρωτάθλημα και μαζί με τον κόσμο που θα είναι στο πλευρό μας, θα διατηρηθεί και θα μας βοηθήσει στην πορεία μας. Σίγουρα όμως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα και σε κάποιο άτυχο αποτέλεσμα, πρέπει να είμαστε δυνατοί ώστε να το ξεπεράσουμε και να κοιτάμε να βελτιωθούμε για το επόμενο».

Τέλος μιλώντας για τον κόσμο, ζητά από τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό της ομάδας και όπως χαρακτηριστικά λέει «η Νίκη είναι ο κόσμος της». «Ο κόσμος είναι κι αισιόδοξος και φοβισμένος από αυτά που συνέβησαν τα προηγούμενα χρόνια. Το ποιος φταίει και τι έγινε δεν μπορώ να το γνωρίζω γιατί είμαι μικρό διάστημα στην ομάδα, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τον ζεστάνουμε ξανά. Τον θέλουμε κοντά μας να μας συμπαρασταθεί και να μπορέσουμε να του δώσουμε χαρές και την μεγάλη χαρά της ανόδου που περιμένει. Είμαι αισιόδοξος με αυτά που βλέπω ότι μια νέα αρχή γίνεται και σε αυτή την προσπάθεια η Νίκη θέλει τον κόσμο στο πλευρό της. Γιατί η Νίκη απλά είναι ο κόσμος της».

Πηγή: "ΑΘΛΟΡΑΜΑ"

1 σχόλιο: