Σελίδες

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Μικρά-μικρά από το κλειστό

  • Άλλη μία μαγική παράσταση έδωσε ο κόσμος της Νίκης Βόλου την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας και φυσικά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα που οδήγησε τους γηπεδούχους στη νίκη.
  • Εκνευρισμός επικρατούσε στον πάγκο της Νίκης κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, όπου η ομάδα μπλόκαρε και ήταν απελπιστικά άστοχη ακόμη και από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.
  • Σε ένα από τα τάιμ άουτ, ο κόουτς Ζαφειρούδης βρήκε το "αντίδοτο" στην πίεση του Δούκα και όταν η Νίκη έπιασε ρυθμό το γήπεδο έμοιαζε να "γέρνει".
  • Η Νίκη Βόλου έχει φέρει στο κλειστό της Ν. Ιωνίας όλο τον μπασκετικό κόσμο του Βόλου, στον αγώνα αυτό ξεχώρισε η παρουσία του Βολιώτη παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλη.

4 σχόλια:

  1. σιγά τη μεγάλη προσωπικότητα που ξεχώρισε και η παρουσία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χωρις τη Σαμπρινα ποιος τον χεζει κι αυτον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ!!ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ-ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟ ΠΑΙΑΝΕΣ,ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΡΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΑΔΕΛΗ??ΟΥΔΕΙΣ ΜΩΡΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΗΜΙΜΑΘΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσύ θίχτηκες για λογαριασμό της μεγάλης προσωπικότητας; ρε πόνο που τραβάνε μερικοί. τη μαλακία κράτα τη για σένα φιλαράκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή