Σελίδες

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Κλούβα ή Πανθεσσαλικό;

Νέα ψηφοφορία ξεκίνησε στο Niki Volou News! "Ποιο γήπεδο θέλετε να είναι η έδρα της Νίκης στο πρωτάθλημα;". Θα τη βρείτε στην δεξιά στήλη του blog.

9 σχόλια:

  1. arxika klouva! analoga ton kosmo...vlepoume gia pan8essaliko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤH Γ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΚΛΟΥΒΑ....ΑΝ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ Β ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ Η ΚΛΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ Κ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΓΕΜΑΤΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΑΠΟ Β ΕΘΝΙΚΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΟΜΑΔΑ Κ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α..ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5.000 ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ Α ΤΟΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ...ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΛΟΥΒΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΛΟΥΒΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ENNOITE KLOYVA RE PAIDIA....MONO EKEI EINAI EDRA.... SKEFTITE MONO POSA PAIXNIDIA GIRIASAME PERISI EKEI MESA!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΑΡΑ!!!! ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ,ΜΕΓΑΛΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!!! ΑΝ ΕΠΑΙΖΕ Η ΕΔΡΑ ΜΠΑΛΑ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Α ΕΘΝΙΚΗ!! ΤΕΡΜΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοειτε κλουβα!!Για κατηγοριες οπως η Γ αλλα και η Β εδρες σαν την κλουβα ειναι ιδανικες.

    Και στο κατω κατω η Νικαρα μας στα εκτος θα αγωνιζεται σε χωραφια με αθλιες συνθηκες και εμεις θα βαζουμε ολες τις ομαδες-χωρια στο Πανθεσσαλικο?με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλούβα .... αλλα αυτό που πρέπει να αποφύγουμε πάση θυσία είναι οι τιμωρίες της έδρας ... γιατί όπως όλοι ξέρουμε η κλούβα προσφέρεται για μ....ίες πάντως τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν η νεα διοικηση εχει οντως μεγαλες βλεψεις τοτε πανθεσσαλικο! γιατι κακα τα ψεματα το σταδιο σε ανεβαζει επιπεδο μονο και κονο που παιζεις εκει. η αποψη πως η κλουβα θα κερδιζει παιχνιδια με βρισκει αντιθετο διοτι αν ηταν ετσι θα παιζαμε τουλαχιστον Β. Εχω μεγαλωσει στην κλουβα απο το 1975 που πατησα το ποδι μου πρωτη φορα και ειμαι συναισθηματικα δεμενος με το κλουβι. αλλα κακα τα ψεματα το σταδιο ειναι αλλο πρ;αγμα. στο χερι διοικησης-κοσμου ειναι να γινει και το πανθεσσαλικο εδρα. αν δηλαδη ο κοσμος δει πως η νεα διοικηση ειναι σοβαρη και εχει βλεψεις για ψηλα θα αγκαλιασει την προσπαθεια. η κλουβα ανηκει σε αλλες εποχες ανηκει στο παρελθον. η ζωη και ο κοσμος πανε παντα μπροστα. η κλουβα ηταν ειναι και θα ειναι το σπιτι μας, αλλα το σταδιο πρεπει να ειναι η εδρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. t pan8essaliko mporei na einai kalytero se 8emata asfaleias p.x na paei enas pateras me ta paidia tou na dei eyxarista enan agona se sxesh me thn kloyva k na dinei allo prstiz alla kaka ta psemmata ....sthn gama e8nikh p vriskomaste h klouva dinei allh dynamikh k allo aera mesa stn ghpedo ..k epeidh oi kaytes edres dinoune va8mous ...klouva asyzhtiti sthn prokeimenh fash toulaxiston

    ΑπάντησηΔιαγραφή