Σελίδες

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Διπλά οφέλη για τη Νίκη

Σημαντική επιτυχία, που αντανακλά τόσο σε ψυχολογικό, όσο και βαθμολογικό επίπεδο, σημείωσε η Νίκη Βόλου.

Το 3-0 επί του Οδυσσέα Αναγέννησης έφερε τους «κυανόλευκους» ξανά σε θέση βολής κι όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει πως φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Νέας Ιωνίας να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Άλλωστε, αυτό επιβεβαιώνουν οι εξελίξεις στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου είναι φανερό ότι δεν υπάρχει φαβορί κι όλες σχεδόν οι ομάδες κινούνται…σημειωτόν. Ωστόσο, αυτό που προέχει είναι αφενός η Νίκη να εξακολουθεί να πατά «γκάζι» κι αφετέρου να δείξει σταθερότητα και διάρκεια στις καλές αποδόσεις. Οι δύσκολες μέρες πέρασαν, το ντεμπούτο του προπονητή, Τόλη Χαραλαμπίδη, συνοδεύτηκε με νίκη και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο αυριανό ματς στην Κατερίνη με τους Πόντιους.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ: Αξίζει να σημειωθεί ότι η αγωνιστική εικόνα της Νίκης προοδευτικά αναμένεται να αλλάξει κι άλλο. Ο μεγαλομέτοχος, Στράτος Γιδόπουλος, τόλμησε κι έκανε αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό και πέρα από τους ποδοσφαιριστές που απομακρύνθηκαν, υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις απ΄ αυτούς που αποκτήθηκαν. Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν και ανακοινώθηκαν μέχρι τώρα οι Δημήτρης Τσερκέζος (23, αμυντικός, έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, Πανθρακικό και Ιωνικό), Γιάννης Τσάγγαρης (28, μεσοεπιθετικός, επιστρέφει στη Νίκη από την Αναγέννηση Καρδίτσας) όπως και οι Αργεντίνοι Ματίας Όλιβερ (23, επιθετικός), Ματίας Ναβαρέτε (23, μεσοεπιθετικός). Κοντά σ΄ αυτούς αποκτήθηκε και ο Περικλής Μπουσινάκης και όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι του συλλόγου, θα γίνουν περαιτέρω μεταγραφές.

ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΟΓΛΟΥ; Μια αρνητική είδηση ήρθε χθες να «ταράξει» τη ηρεμία της ομάδας. Είναι η πληροφορία πως ο τερματοφύλακας, Γιούβεν Κόσογλου ζήτησε να αποχωρήσει. Το θέμα είναι σε εξέλιξη, γίνονται συζητήσεις, πάντως η Νίκη μάλλον θα χρειαστεί να ψάξει και για τερματοφύλακα.

ΜΕ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Δε θα είναι μόνη η Νίκη στην Κατερίνη. Οι φίλαθλοι που έχουν συμπαρασταθεί με τον δικό τους τρόπο σε όλο το πρωτάθλημα, ετοιμάζουν εκδρομή. Η ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση: «Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΑΔ Κατερίνης για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού της Τετάρτης, ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και στους Πόντιους Κατερίνης, αποφασίστηκε οι οπαδοί της Νίκης Βόλου να καταλάβουν την θύρα 5 του σταδίου της Κατερίνης. Τα εκδοτήρια των εισιτηρίων θα ανοίξουν στη 1:30 μμ. Οι φίλοι της ομάδας μας που θα μεταβούν μεμονωμένα ή οργανωμένα στην πόλη της Κατερίνης, παρακαλούνται να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, από το εκδοτήριο έξω από την συγκεκριμένη θύρα. Η τιμή τους είναι 10 ευρώ και η είσοδος για τις γυναίκες είναι δωρεάν».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου