Σελίδες

Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Άνοδος στην Α2 ΕΣΚΑΘ για τους Νέους Αθλητές Νίκης

Και δεν σταματάνε...
Τελευταία αγωνιστική στη Β' ΕΣΚΑΘ αύριο στις 12μ.μ. με το Αρμένιο εκτός έδρας

Οι Νέοι Αθλητές Νίκης στον δεύτερο χρόνο παρουσίας τους στην Β’ τοπική κατηγορία μπάσκετ, κατόρθωσαν να στεφθούν πρωταθλητές μία αγωνιστική πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, κάνοντας μία μόλις ήττα ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα αποτελείται από τους καλαθοσφαιριστές του παιδικού τμήματος με την ενίσχυση δύο παικτών μεγαλύτερων σε ηλικία και εξαιρετικών χαρακτήρων, που κατόρθωσαν να γίνουν πρότυπο για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές και τους βοήθησαν πάρα πολύ στην επίτευξη της ανόδου. Ο Κώστας Κυλεριώτης ο οποίος παρόλο που μετά από 20 χρόνια παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, δέχτηκε να βοηθήσει την ομάδα αφήνοντας πίσω του πολλές οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ο Νίκος Βλάχος αγωνίστηκε για δεύτερη χρονιά μαζί με τους μικρούς της Νίκης βοηθώντας στα μέγιστα την ομάδα σε όλες τις δραστηριότητες της, αποτελεί υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη είναι κόσμημα για τον σύλλογο. Επίσης, ο αθλητής Αποστόλης Θεοδώρου από το περσινό εφηβικό τμήμα της Νίκης Βόλου, ήρθε στους Ν. Αθλητές και συνέβαλε πάρα πολύ στην επίτευξη της ανόδου.

Ο πρωτεργάτης αυτής της επιτυχίας είναι φυσικά ο προπονητής της ομάδας, Φώνης Μαυρομιχάλης, που δούλεψε σκληρά μαζί με τους αθλητές με καθημερινές προπονήσεις και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Εξαιρετική ήταν η παρουσία ολόκληρου του παιδικού τμήματος σε όλους τους αγώνες, με μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΘ αποκομίζοντας τεράστιες εμπειρίες. Πράγμα που φαίνεται άλλωστε με την πορεία της ομάδας στο παιδικό πρωτάθλημα Μαγνησίας, όπου αγωνίζεται χωρίς να έχει γνωρίσει την ήττα τα δύο τελευταία χρόνια. Επίσης, οι Νέοι Αθλητές Νίκης έχουν προκριθεί στον τελικό του παιδικού πρωταθλήματος Μαγνησίας στον οποίο θα αγωνιστούν με την Α.Ε.Β. Διμηνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου