Σελίδες

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ενημερωτική η Γενική Συνέλευση

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα στην αίθουσα του Μεταξουργείου η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής Νίκης.

Η συνέλευση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα και συζητήθηκε η μέχρι τώρα αγωνιστική πορεία των τμημάτων του Ερασιτέχνη και για το τι μπορούν να πετύχουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Επίσης, έγινε η υπενθύμιση στα μέλη πως σε δύο μήνες θα διεξαχθεί η εκλοαπολογιστική συνέλευση και θα ακολουθήσει η προκήρυξη εκλογών βάση καταστατικού. Η διοίκηση του συλλόγου έκανε λόγο για την αναγκαιότητα της πιο ενεργής συμμετοχής από πλευράς κόσμου, φιλάθλων και γονέων, προς τον σύλλογο και ότι πρέπει όλοι οι Νικιώτες να γίνουν μέλη στον Ερασιτέχνη. Η μικρή καταβολή του ποσού των 2 ευρώ μηνιαίως και η παρουσία στις δραστηριότητες της ομάδας, μπορούν να λύσουν πολλά λειτουργικά προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Δόθηκε έμφαση στο γεγονός πως πρέπει να δηλώσουν υποψηφιότητα για τις προσεχείς εκλογές, νέα άτομα που έχουν διάθεση να ασχοληθούν και να προσφέρουν στη Νίκη Βόλου, για να υπάρχει η ανάλογη συνέχεια στο ιστορικό σωματείο. Η Νίκη Βόλου αυτή τη στιγμή αποτελεί έναν από τους πιο δυναμικούς συλλόγους της Ελλάδας, καθώς έχει στις τάξεις της κοντά στους 1.000 αθλητές και αθλήτριες σε όλα τα αθλήματα και σχεδόν όλες οι αγωνιστικές της ομάδες πρωταγωνιστούν.

Στη συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούσαν και την ΠΑΕ όπως το γηπεδικό και η πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τέλος, οι παρευρισκόμενοι τόνισαν πως την Τετάρτη θα πρέπει όλοι οι Νικιώτες να βρίσκονται στον κρίσιμο αγώνα της Νίκης με την Ζάκυνθο στο "Παντελής Μαγουλάς" και την Κυριακή να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο στον αγώνα μπάσκετ με τον Αμπελώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου