Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Έχασε πολύτιμο έδαφος

Στιγμιότυπο από τον σημερινό αγώνα
Κατώτερη του αναμενομένου η Νίκη Βόλου ηττήθηκε 2-0 από τον Εθνικό Φιλιππιάδας και έχασε πολύτιμο έδαφος στην διεκδίκηση της ανόδου.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα με τον Μιχάλη και δέκα λεπτά αργότερα έκαναν το 2-0 με σουτ του Φλορένσιο. Οι κυανόλευκοι έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να μειώσουν το σκορ, η μία στο 22' με τον Ντάνισιτς που σημάδεψε το δοκάρι και η άλλη με τον Πετρά στο 41' να στέλνει από κοντά την μπάλα άουτ.
Στο δεύτερο μέρος η Νίκη προσπάθησε να μπει ξανά στο παιχνίδι και στο 52' είχε μία καλή εκτέλεση φάουλ με τον Ντάνισιτς, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Λόλας του Εθνικού.
Η βολιώτικη ομάδα δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε το γεγονός του τραυματισμού του τερματοφύλακα των γηπεδούχων στα τελευταία λεπτά, όπου αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν στην θέση του τον αμυντικό Γατσέλο, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε μία σωτήρια επέμβαση σε σουτ το Μακράκη στις καθυστερήσεις του αγώνα.

10 σχόλια:

  1. ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ:

    ΝΤΟΒΕΝΤΑΝ :ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΟΛΙΒΕΡ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΕ . . ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 15 - ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ!!!!

    ΜΠΑΙΜΑΚΗΣ :ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

    ΜΑΚΡΑΚΗΣ : ΣΥΝΕΧΩΣ ΛΑΘΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ

    ΤΣΕΡΚΕΖΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ 15 ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΓΩΜΑ

    ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ : ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ 45

    ΝΑΣΤΟΣ : ΜΑΜΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΩ ΣΗΜΕΡΑ

    ΚΑΛΑΜΙΩΤΗΣ : ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗΝ . ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ

    ΒΛΑΧΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΟ 70 ΚΛΑΤΑΡΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

    ΟΛΙΒΕΡ: ΚΟΟΥΤΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΩ?

    ΝΑΒΑΡΕΤΕ : ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΜΠΑΛΑ

    ΚΥΠΤΙΟΥ : ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ ?

    ΝΤΑΝΙΣΙΤΣ : ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΚΟΛ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΟΑΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ . . . ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ! ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

    ΠΕΤΡΑΣ: ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΧΑΣΕ ΓΚΟΛ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΟ 39 . . ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ 30 ΜΕ 40 ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΗΤΑΝ ΑΘΛΙΕΣ ΑΛΛΑ . ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΜΕΝΕ

    ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΑΙΣΤΡΕΛΗΣ : ΨΥΧΑΡΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oreos o paixths kala ta pe....mikroi pextes xoris psyxh...pou phran ena mats fetos monoi tous eeeee;;;;mono gia lefta milan mia zoh afto tous noiazei...mas exoun xenerosei olous...alla pio poly mas xenerose o geros..to psari vromaei panta ap to kefali mhn to xexname ayto krima htan megalh eykairia fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ?
    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ...
    ΡΙΧΝΟΥΜΕ 10 ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ,ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛ.ΒΟΛ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ 10 ΣΠΡΕΥ ΒΡΩΜΟΚΟΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΑΡΟΙ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!
    ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΛΥΠΗ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΙ ΓΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΦΟΡ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΗ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.. ΕΛΕΟΣ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΣΠΡΕΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΥΛΑΚΙΣΜΟΥΣ... ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ...
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ , ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ( ΟΛΥΜΠΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ) ΩΣ ΦΥΤΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ!!

    μΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ... ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηθελες δεν ηθελες την ειπεςε την λαλακια σου.. μηπως εισαι κανενα αυστριακακι?? γιατι νικιωτης και να μιλαει για νικη και κασσανδρα μαζι δεν υπαρχει.. η νικη ειναι μια κι αν με μια συγχωνευση νομιζεις οτι το βολιωτικο ποδοσφαιρο θα παει μπροστα κανεις πολυ μεγαλο λαθος.. σκοπος της ομαδας μας πιστευω ειναι να ειναι καθαρη απο τα λαμογια του ποδοσφαιρου και να εχει παιχτες βολιωτες στην ομαδα απ τα φυτωρια.. τα οποια ειναι απ τα καλητερα στην ελλαδα και δεν αξιοποιουντε... καλυτερα στη γ και δ και καθαρη παρα να στεισουμε κωλαρακι για να μας βγαζει ο καθε μπεος α κατηγορια.. νικαρα μια ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. aderfe Nikiotis eimai.. kai arketa megalyteros apo sena pithanotata.. kai exw paei kai exw taxidepsei polles fores gia ti Nikara!!!
    Egw den milisa gia mpeo.. milisa gia mia omada!!!
    Oso to syxainesai esy auton to typo allo toso ton syxainomai kai gw!!!
    ( Oxi oti emeis exoume kalutero... "gidopoulos".. ) kai ap autous pou eixame ta prygoumena xronia..
    An ginoume mia omada.. tha deis posoi sovaroi antrwpoi tha erthoun na ependisoun se autin tin omada...

    Twra etsi opws eiamste omws.. DEN ginetai.. tipota...

    Anakefalewnw kai lew oti dystyxws opws einai ta pragmata.. sto podosfairo kai idaitera sto elliniko.. DEN mporei na ginei tipota... opws eimaste... Diladi i NIKARA tha einai metaxy fthoras kai aftharsias.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φιλε ετσι πως ειναι το ελληνικο ποδοσφαιρο δε γινετε να πας μπροστα αν δεν εχεις καποπιον να σταξει λεφτα και να ξεπλυνει το ευρω του.. ολες οι ομαδες τους σουπερ λιγκ εχουν παραγοντες τα λεγομενα λαμογια για να πουλησουν το ναρκωτικο τους και να ξεπλυνουν χρημα.. η ομαδα δε γινετε να παει μπροστα αν δε ξεφυγει απ αυτους και να στηριζετε στη δικια της παραγωγη κι ας παιζουμε σε μικροτερες κατηγοριες.. ο φιλαθλος νικιωτης δε θελει μεγαλεια και κατηγοριες.. θελει αγνα πραμματα.. ετσι πιστευω... και εξαλου ενα πραμμα εχουμε να υπερυφανευομαστε.. οτι ειμαστε μια ομαδα η οποια αντεξε σε πολλα σκαμπανευασματα και ζει ακομα.. μην την καταστρεψουμε μονοι μας. αυτο πιστευω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Palikare egw thelw na eimaste mia omada... OLOI MAZI.. kai to ennow.. na eimaste mia agkalia sto gipedo.. 15.000 laos.. auto exw fantastei..
    Kai opoios erxetai na to patame!!!
    Eides i Larisa pou einai dipla mas ( aprolo pou epese ) exei parei kypella , prwtathlima..
    Ti allo dialdi prepei na exoume san paradeigma??
    Mas exoun valei ta gualia...
    Kai giati pigan mporsta??
    Giati einai MIA omada.. kai oi alles voithan me paixtes tin AEL....
    Egw sto filiko Ellada Ourougouai.. piga me ti parea mou 9 atoma.. 5 nikiotes + 4 voliotes..
    Kai sto telos oloi katalixame oti tha itan polu pio omorfa na ginotan auto kai tis kyriakes...
    Na eimastan mia parea oloi mazi...
    Kai oxi na xwrizomaste kathe kyriaki...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΑΡΑΚΙ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 8.30, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ!!!
    ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΧΑΡΑ!!!
    ΟΙ ΛΑΡΙΣΙΝΟΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή