Σελίδες

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Κοινή ανακοίνωση Blue Club και Blue Angels

Φίλοι Νικιώτες,
Οι Σύνδεσμοι οπαδών Blue Club "Π. Ντοκούζης" και Blue Angels εκμεταλλευόμενοι το πάγωμα πάσης φύσεως εκδηλώσεων, την απαγόρευση αναχώρησης πλοίων, το κλείσιμο δρόμων, την αναστολή λειτουργίας καταστημάτων, δημοσίων υπηρεσιών, καφενείων, ζαχαροπλαστείων, την απαγόρευση διάθεσης προϊόντων σε καστανάδες, τυροπιτάδες και σαλεπιτζήδες, καθώς επίσης και την απαγόρευση κυκλοφορίας και σύναξης άνω των τριών ατόμων που επιβλήθηκαν στην πόλη μας.

Δίνουν τη λύση για να περάσετε ένα ευχάριστο απόγευμα.
Την Τετάρτη 16 Μαρτίου και ώρα 3.30 το απόγευμα, στο χώρο του Blue Club Μαιάνδρου 14 αψηφούμε τις κυρώσεις της απαγόρευσης και διοργανώνουμε πάρτι με πολλές εκπλήξεις και άφθονα "ψητά κοτόπουλα" περιορισμένης βοσκής.
Λυπούμαστε που κάνουμε την συγκεκριμένη εκδήλωση καθημερινή και εργάσιμη μέρα. Αλλά δυστυχώς τα κοτόπουλα θα τα φέρει ο ορνιθοτρόφος στην Ν. Ιωνία μόνο τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα.
Καλά να περάσουμε. Θα είμαστε όλοι εκεί.

3 σχόλια:

  1. ΑΡΑΓΕ Ο ΒΑΙΡΑΜΟΓΛΟΥ Ο ΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗΣ Ο ΓΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΑΝΙΗΛ Ο ΚΑΣΑΠΛΕΡΗΣ Ο ΒΑΛΑΧΑΣ Ο ΚΟΥΚΛΑΚΗΣ Ο ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΛΕΦΑΚΗΣ Ο ΚΑΛΙΟΤΖΗΣ Ο ΤΖΙΝΗΣ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΗΛΙΟΥ Ο ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ.....
    ΘΑ ΧΑΙΡΟΝΤΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΨΗΣΙΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ?

    ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΡΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ.....

    ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΚΡΑΘΟΥΝ?

    Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΣΕ !!! ΔΕΝ ΕΨΗΝΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ!!!

    (ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Sas eidame kai sas tous palious poso konta eisaste stin omada kai poso tin ponate. Gia kritiki kai gia sigentrwseis me thema ti sigxoneysi prwtoi eiste ... koitaxte ta dika sas kai afiste ti kanoun oi organomenoi pou exoun xafragiastei na akolouthoun tin omada se kathe xwrio.Theloume kai meis stigmes xalarwseis, de to axizoume???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.

    ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΣΑΣ.
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΝΕΑΡΕ ΜΟΥ,ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ(ΨΗΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ) ΘΑ ΠΡΟΟΔΕΨΕΙ? Ο ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ?

    Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΝΙΚΙΩΤΩΝ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΟΤΑΝ Ο "αλλος" ΠΑΙΖΕΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΕΤΣΙ,ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΗ ΧΑΡΑ...
    αυτοί ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ!!! ΜΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ "ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΙΚΙΩΤΗ" ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ , ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ αντιπαλους!

    ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ (ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΝΙΚΙΩΤΗΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή