Σελίδες

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Γεμίζει η "Κλούβα" την Κυριακή

Παρά την απογοήτευση των φιλάθλων της Νίκης για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα την προηγούμενη αγωνιστική στην Επανωμή και το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία, όλη την εβδομάδα υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από οργανωμένους και απλούς φίλους της ομάδας για δυναμική παρουσία στον αγώνα με τον Εορδαϊκό.

Το αίσθημα της αδικίας που διακατέχει τη Νίκη πείσμωσε ακόμα περισσότερο τον κόσμο της που έχει μάθει στα δύσκολα και βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Επίσης, το γεγονός ότι ο αγώνας γίνεται Κυριακή μετά από πολύ καιρό και συγκεκριμένα από την 14η αγωνιστική στις 19 Δεκεμβρίου με τον Τύρναβο, δίνει τη δυνατότητα σε αρκετό κόσμο να δώσει το "παρών".

Ο αγώνας με τον Εορδαϊκό είναι καθοριστικής σημασίας για τη Νίκη Βόλου που παίζει το τελευταίο της χαρτί γα την είσοδο στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας. Οι πέντε βαθμοί της διαφοράς από την τρίτη θέση μπορούν να καλυφθούν στις εννέα αγωνιστικές που απομένουν, αρκεί οι κυανόλευκοι να παρουσιάσουν ένα σοβαρό αγωνιστικό πρόσωπο και να μην έχουν άλλες απώλειες στην έδρα τους.

Αναμένεται λοιπόν να γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι σε ένα κατάμεστο από κόσμο "Παντελής Μαγουλάς", που πάντα αποτελούσε το μεγάλο όπλο της Νίκης. Άλλωστε, η Νίκη Βόλου πάντα είχε και θα έχει την στήριξη του φίλαθλου κοινού της Μαγνησίας, γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για να δούμε και πάλι μια ομάδα από την περιοχή μας να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου