Σελίδες

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Να εξαντλήσουν τις ελπίδες

Μπορεί οι πιθανότητες της Νίκης για άνοδο να είναι περιορισμένες, μετά την ήττα στη Φιλιππιάδα και με δεδομένο το ρεπό που έχει να κάνει η κυανόλευκη ομάδα, αλλά από τη στιγμή που ακόμα μαθηματικά υπάρχουν ελπίδες για τα πλέι οφ, διοίκηση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές είναι υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουν και να τις εξαντλήσουν. Η εβδομάδα που ξεκινά από αύριο περιλαμβάνει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ο Βέλικο Ντόβενταν και οι παίκτες του μετά την ανεπιτυχή έξοδο στη Φιλιππιάδα επιστρέφουν στην «κλούβα» και υποδέχονται την Ζάκυνθο.

Το παιχνίδι όπως και ολόκληρη η 29η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος της Football League 2 έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη και φυσικά αποκλειστικός στόχος για τους κυανόλευκους είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών. Δυο συνεχόμενα παιχνίδια έδρας ακολουθούν κι αν η Νίκη καταφέρει να πάρει τόσο κόντρα στην Ζάκυνθο όσο και απέναντι στον Φωκικό, το απόλυτο σε βαθμούς, μπορεί ακόμα να ελπίζει... Φυσικά και δεν εξαρτάται πλέον μόνο από τα... πόδια των ποδοσφαιριστών της. Χρειάζεται πολλά να συμβούν για να έρθουν τα πάνω-κάτω στις πρώτες θέσεις ώστε να μπορέσει έστω να κατακτήσει την τρίτη, που οδηγεί στους αγώνες πλέι οφ για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Η προετοιμασία των κυανολεύκων για το παιχνίδι με την Ζάκυνθο ξεκίνησε ουσιαστικά χθες. Οι παίκτες επέστρεψαν στις προπονήσεις από το ρεπό που τους είχε δώσει η τεχνική ηγεσία την Παρασκευή και αποφασισμένοι να κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να αντιστρέψουν την εις βάρος τους όπως έχει δημιουργηθεί κατάσταση, μπήκαν στο γήπεδο και γυμνάστηκαν με ιδιαίτερη όρεξη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και οι ίδιοι με τις καθυστερήσεις που υπάρχουν στις πληρωμές. Ο Βέλικο Ντόβενταν αυτό που προσπάθησε κυρίως να κάνει χθες ήταν να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του, αφού δεν είναι μόνο η ήττα στην Φιλιππιάδα που στοίχισε σε ηθικό, αλλά και ο τρόπος που ήρθε μέσα στα 12 πρώτα λεπτά.

Στα αγωνιστικά, προβλήματα τιμωριών δεν υπάρχουν και ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Γιάννη Τσάγγαρη και Περικλή Μπουσινάκη, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Ο «Μπούσι» κάνει ήδη από χθες ατομικό πρόγραμμα και φαίνεται ότι ξεπερνά την θλάση πρώτου βαθμού που υπέστη στο δικέφαλο στο παιχνίδι με το Ναυπακτιακό. Όσον αφορά στον Τσάγγαρη, ο τραυματισμός του στο γόνατο ήταν σαφώς σοβαρότερος, τον κράτησε για αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης και ίσως το τεχνικό τιμ να μη ρισκάρει την συμμετοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης, ώστε να είναι απολύτως έτοιμος ο έμπειρος μέσος για την πιο δύσκολη ομολογουμένως αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Φωκικό και πάλι στο Παντελής Μαγουλάς. Η κατάσταση των δυο ποδοσφαιριστών θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει από αύριο. Αν προλάβουν πάντως, θα προλάβουν οριακά. Η επιστροφή τους πάντως θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την ομάδα, αφού αποτελούν δυο παίκτες ενδεκάδας, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο δημιουργικό κομμάτι κυρίως ο Τσάγγαρης και στο σκοράρισμα ο Μπουσινάκης, δυο τομείς που η Νίκη έχει δείξει ότι χωλαίνει.

Πηγή: www.taxydromos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου