Σελίδες

Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Όλη η πόλη στους ρυθμούς του αγώνα

Στους ρυθμούς του σημαντικού αγώνα κινείται η πόλη του Βόλου όπου παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα από τους φιλάθλους. Η καρδιά του Μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου θα χτυπήσει δυνατά την Κυριακή στον αγώνα της Νίκης Βόλου με τον Ναυπακτιακό Αστέρα στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς".

Οι όποιες αμφιβολίες για την διεξαγωγή του αγώνα ξεπεράστηκαν αφού τα νεότερα είναι πως πληρώθηκαν οι παλιές οφειλές από τον μεγαλομέτοχο της Νίκης Στράτο Γιδόπουλο. Παρά τα μεγάλα προβλήματα, την αβεβαιότητα, τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα και τα άτυχα αποτελέσματα, η Νίκη Βόλου αποδεικνύεται "εφτάψυχη" και προχωράει αποφασιστικά για τον στόχο της.

Μάλιστα οι οργανωμένοι της Νίκης βρίσκονται με κάθε τρόπο κοντά στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι νιώθουν τον κόσμο να είναι δίπλα τους στα δύσκολα και να τους πιστεύει. Επίσης οι σύνδεσμοι φιλάθλων Blue Club "Π. Ντοκούζης" και Blue Angels διοργανώνουν μια κοινή εκδήλωση για να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο τον κόσμο.

Για αυτόν τον σκοπό οι δύο σύνδεσμοι καλούν τον κόσμο της Νίκης Βόλου να παραβρεθεί την Τετάρτη στις 3.30 το μεσημέρι στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς", σε μια συνάντηση των φιλάθλων με άφθονο κρασί, φαγητό και τα ηχεία να παίζουν τον ύμνο της Νίκης στο τέρμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου