Σελίδες

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Νέοι Αθλητές Νίκης - Α.Ε.Β. Διμηνίου 52-40 (φωτογραφίες και βίντεο)

Μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα μεταξύ των δύο καλύτερων παιδικών ομάδων μπάσκετ της Μαγνησίας, οι Νέοι Αθλητές Νίκης επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και κατέκτησαν τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

Στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου διεξήχθη το Σάββατο ο μεγάλος τελικός παρουσία αρκετού κόσμου, συγγενών των αθλητών και φίλων του μπάσκετ, με την ομάδα του Διμηνίου να κερδίζει την μάχη της εξέδρας καθώς είχε περισσότερους ένθερμους συμπαραστάτες.

Η προθέρμανση επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη για την ομάδα του Φώνη Μαυρομιχάλη, διότι σε αυτήν στάθηκε άτυχος ο Χρήστος Ξύδης που έπαθε διάστρεμμα στον αριστερό του αστράγαλο. Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Νίκης για να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός, ο αθλητής πονούσε πολύ και τελικά δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Έτσι, οι Νέοι Αθλητές έχασαν μία βασική μονάδα τους πριν καν αρχίσει ο αγώνας.

Όμως, οι κυανόλευκοι βρήκαν τις λύσεις και ανταπεξήλθαν στις δυσκολίες του αγώνα, ήταν εύστοχοι από την περιφέρεια και παρουσίασαν μία πολύ καλή αμυντική λειτουργία, τελειώνοντας το πρώτο ημίχρονο με το χαμηλό σκορ 27-22 υπέρ τους.

Στην επανάληψη οι Νέοι Αθλητές διεύρυναν το προβάδισμά τους, όμως προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου δέχτηκαν πίεση από την Α.Ε.Β. Διμηνίου που τους πλησίασε στο καλάθι. Η τελευταία περίοδος του αγώνα ανήκε στους Νέους Αθλητές Νίκης, οι οποίοι στο ιδανικό χρονικό πήραν σημαντική διαφορά στο σκορ με συνεχόμενες αντεπιθέσεις και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, με τον φωτεινό πίνακα να γράφει το τελικό 52-40.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Νέους Αθλητές Νίκης να πανηγυρίζουν τη δίκαιη νίκη τους και να κερδίζουν το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στο ΕΑΚ.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα:
(ευχαριστούμε πολύ τον φίλο που μας τα έστειλε)







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου