Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Κι άλλο πρόβλημα από το παρελθόν

Καθημερινό είναι πλέον το φαινόμενο στη Νίκη Βόλου με τις παλιές οφειλές να κυνηγούν τον σύλλογο. Αυτή τη φορά το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τον πρώην προπονητή της Νίκης Αθανάσιο Κατσικαδάμο και το ποσό της οφειλής αυτής πρέπει να καταβληθεί άμεσα.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την με αριθμό πρωτοκόλλου 2538/2011 αίτηση του επαγγελματία προπονητή Αθανάσιου Κατσικαδάμου κατά της καθ’ ης «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ». Υποχρεώνει την καθ’ ης «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ» να καταβάλλει στον αιτούντα προπονητή Αθανάσιο Κατσικάδαμο το συνολικό ποσό των έξι χιλιάδων εκατό ευρώ (6.100€), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής του και μέχρι την πλήρη εξόφλησή του, καθώς και της δικαστικής δαπάνης του αιτούντος για τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας εκ ποσού εξακοσίων (600) ευρώ συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής κατ’ άρθρο 24§6 υπ’ αριθμ. 759/2010 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο καθώς και της υπ’ αριθμ. 71/2010 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων ως προς την εκεί επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη εφάπαξ, μέχρι και τις 23/3/2011.

Σε περίπτωση δε μη εμπρόθεσμης πλήρους και ολοσχερούς εξόφλησης του αιτούντα επαγγελματία προπονητή κατά τα ως άνω, επιβάλλει σε βάρος της καθ’ ης «Π.Α.Ε. Γ.Σ.Β. Η ΝΙΚΗ» την κατ’ άρθρο 24§7(γ) του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών Ποδοσφαιριστών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών και την κατ’ άρθρο 24§8 του ίδιου Κανονισμού ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, ήτοι μέχρι την πλήρη και ολοσχερή καταβολή σε αυτόν του ποσού των έξι χιλιάδων εκατό ευρώ (6.100€), με το νόμιμο τόκο από την επίδοση της προσφυγής και μέχρι την πλήρη εξόφλησή του, καθώς και της δικαστικής δαπάνης του αιτούντος για τους δύο βαθμούς δικαιοδοσίας εκ ποσού εξακοσίων (600) ευρώ συμφώνως με το διατακτικό της ήδη τελεσίδικης και εκτελεστής κατ’ άρθρο 24§6 υπ’ αριθμ. 759/2010 απόφασης της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο καθώς και της υπ’ αριθμ. 71/2010 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Εφέσεων ως προς την εκεί επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου