Σελίδες

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ καταδικάζει την απαράδεκτη συμπεριφορά κάποιων ανεγκέφαλων οπαδών μας, που μετά το γκολ του Εορδαϊκού επιτέθηκαν στον μεγαλομέτοχο κ. Στράτο Γιδόπουλο, αναγκάζοντάς τον, να αποχωρήσει από τον αγώνα, πριν την λήξη του.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε πως αυτές οι κατευθυνόμενες ενέργειες στο πρόσωπο του μεγαλομετόχου, έχουν ως σκοπό την δημιουργία καταστάσεων που θα πάει την Νίκη εκεί που θέλουν οι εχθροί μας.

Εάν υπάρχει το παραμικρό ενδιαφέρον, από τον οποιοδήποτε που θέλει να αναλάβει το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας, ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Ιωαννίδης, είναι στην διάθεση τους, για να τους φέρει σε επαφή με τους μετόχους και όπως έχει δηλωθεί, υπάρχει η πρόθεση τους για να δώσουν το πακέτο των μετοχών που διαθέτουν, με την προϋπόθεση, να συνεχίσει η Νίκη να υφίσταται σε επαγγελματικές κατηγορίες, με το όνομα, το έμβλημα και τα χρώματά της.

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας καταθέσει την πρόταση του, διαφορετικά ας πάψουν να διαρρέουν φούσκες στον αέρα.

Επίσης θα θέλαμε να καταδικάσουμε κάποιους άλλους ανεγκέφαλους, που επιτέθηκαν σε μέλη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας του Εορδαϊκού και που ευτυχώς δεν αντιπροσωπεύουν, την μεγάλη οικογένεια του λαού της Νίκης.

Γ.Σ. Βόλου «Η ΝΙΚΗ» Π.Α.Ε.

4 σχόλια:

  1. Αυτη η καραμέλα με τους κατευθυνόμενους οπαδούς ,θα πρέπει να σταματήσει, τέτοιες αυθαίρετες δηλώσεις ,μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν στον υγιή κόσμο της ομάδος.

    Έχετε στοιχεία για τους κατευθυνόμενους οπαδούς?
    Γιατί τόσο καιρό, δεν λέτε το ποιους εξυπηρετούν, και με ποιο όφελος?
    Γιατί ο κύριος Γιδόπουλος μας έχει ακόμα με το καθεστώς Διοίκησης πρωτοδικείου ???

    Το μόνο Καταδικαστέο είναι η επίθεση σε ΑΜΕΑ του Εορδαικού.

    ΦΟΥΤΣΟΓΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ "ΔΙΟΙΚΗΣΗ" ΤΗΣ ΠΑΕ ???? ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ????? ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΙ "ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ" ΕΚΔΟΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ"! ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΕΧΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ, (7 ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ), ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ??????? ΟΥΣΤ, ΥΑΙΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΦΕΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!!

    (Υ.Γ. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΝΙΚΙΩΤΕΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΔΕΛΕΣ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ , ΟΠΩΣ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ "ΔΙΑΡΡΕΕΙ" ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΕΣ?????? ΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ , Η' ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΛΕΙΔΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ?? ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΗΟ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΟΡΘΙΟΣ!! ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ! ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ "ΦΩΚΙΑ", ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ??? ΛΕΩ , ΜΗΠΩΣ??????????? Ξ Υ Π Ν Η Σ Τ Ε ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι μετοχες στον ερασιτεχνη σε κανεναν αλλο... κι οποιος ενδιαφερεται να τις παραλαβει απο κει.. δε θελουμε να εχουμε τα ιδια με τον καιμακαμη... το θεμα ειναι λεπτο και χρειαζεται προσοχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή