Σελίδες

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Πλήθος κόσμου στην γιορτή των οργανωμένων

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς" στην εκδήλωση που διοργάνωσαν οι σύνδεσμοι Blue Club "Π. Ντοκούζης" και Blue Angels. Οι ετοιμασίες για την εκδήλωση είχαν ξεκινήσει από το πρωί ενώ η γιορτή κράτησε μέχρι το βράδυ.

Οι οργανωμένοι της Νίκης θέλησαν να συσπειρώσουν τον κόσμο τώρα που το πρωτάθλημα μπήκε στην τελική του ευθεία, με αποκλειστικό στόχο την άνοδο της ομάδας στη Β' Εθνική και της προοπτικής που θα έχει αυτή η επιτυχία για το ποδόσφαιρο στην πόλη μας.

Υπό τους ήχους του ύμνου της ομάδας και δυνατής μουσικής οι οργανωμένοι έψησαν σουβλάκια, κατανάλωσαν κρασί, φώναξαν συνθήματα, διασκέδασαν με την ψυχή τους και έδωσαν μεγάλη ζωντάνια στην γύρω περιοχή. Ο κόσμος συνέχιζε να έρχεται και η κυκλοφορία γινόταν με δυσκολία, μάλιστα λίγο μετά τις 5.00 το απόγευμα οι συγκεντρωμένοι ξεπέρασαν τα 300 άτομα με αποτέλεσμα ο δρόμος της Μαιάνδρου να κλείσει για τα οχήματα.

Η ενότητα των φιλάθλων και το πάθος με το οποίο υποστηρίζουν τη Νίκη Βόλου, είναι η μεγαλύτερη απόδειξη πως η ιστορική ομάδα της Μαγνησίας θα βρει σύντομα τον δρόμο της και ο Βόλος θα ζήσει μεγάλες στιγμές. Στο τέλος αυτής της όμορφης μέρας οι φίλαθλοι της Νίκης ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Κυριακή στον αγώνα με τον Ναυπακτιακό Αστέρα και έδωσαν το σύνθημα για ένα γεμάτο γήπεδο.

4 σχόλια: