Σελίδες

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Τι σημαίνει η χθεσινή ισοπαλία για τη Νίκη

Έναν ακόμη τελικό έπαιζε η Νίκη Βόλου χθες, που όμως και πάλι δεν κατάφερε να κερδίσει. Το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Εορδαϊκό σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις των φίλων της ομάδας και πλέον λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι η Νίκη μπορεί ακόμη να πετύχει τον στόχο της.

Αυτό βασίζεται κυρίως στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία κερδίζει δύσκολα ή χάνει βαθμούς στην έδρα της, ενώ μακριά από το γήπεδό της χάνει τα περισσότερα παιχνίδια. Στη βαθμολογία πάντως η κατάσταση έμεινε αμετάβλητη όσον αφορά τη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στο μπαράζ, αφού καμία ομάδα από αυτές δεν κατάφερε να κερδίσει πλην της πρωτοπόρου Επανωμής. Έτσι, η διαφορά από τη δεύτερη και τρίτη θέση παρέμεινε στους πέντε βαθμούς.

Οι κυανόλευκοι "κλότσησαν" τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν μέχρι τώρα για να πλησιάσουν τις πρώτες θέσεις και αυτές μάλιστα ήταν πολλές. Οι γκέλες των πρωτοπόρων στον 2ο όμιλο της Football League 2 δείχνουν ότι φέτος, δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να ξεχωρίζει και ήταν η μεγάλη ευκαιρία της Νίκης Βόλου με τη δυναμική και τον κόσμο που έχει να πρωταγωνιστήσει.

Όμως, στην παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση, διότι το πρωτάθλημα συνεχίζεται και την Τετάρτη ακολουθεί ο αγώνας με τον Μακεδονικό στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης. Ασφαλώς η βολιώτικη ομάδα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Μακεδονικό, για να διατηρήσει τις ελπίδες της ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου