Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δηλώσεις Γιδόπουλου στην συνέντευξη Τύπου

«Να απευθυνθώ πρώτα στον κόσμο της Νίκης, ο οποίος παρόλες τις πίκρες που του δίνουμε σε ολόκληρο το πρωτάθλημα αυτός μας ακολουθεί. Να του ζητήσω και στο επόμενο ματς με το Φωκικό που είναι κομβικό για να παίξουμε πλέον στα μπαράζ, θα πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών.
Εγώ ήμουν πολύ απογοητευμένος στο πρώτο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές. Μπήκα στα αποδυτήρια και τους μίλησα και θα έλεγα πολύ σκληρές κουβέντες τώρα, αν το ματς δεν γύριζε. Οι δυνατότητες αυτών των παικτών είναι μεγάλες. Είναι πολύ καλοί παίκτες. Όμως δεν μπορούμε να βρούμε το σφυγμό τους για να τους κάνουμε να παίζουν 70 λεπτά καλό ποδόσφαιρο και όχι μόνο 15.
Την επόμενη Τετάρτη παίζουμε το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς με τον Φωκικό. Καλώ όλον τον κόσμο της Νίκης να γεμίσει το γήπεδο και να στηρίξει τους παίκτες τώρα που το έχουνε ανάγκη περισσότερο από ποτέ.
Δεν πρέπει να κόβουν μόνο κάποιες ομάδες, όπως η Παναχαϊκή, σε κάποια παιχνίδια που είναι οριακά, 5.000 εισιτήρια, αλλά πρέπει να κόψουμε και εμείς 5.000 εισιτήρια με τον Φωκικό γιατί αυτός είναι ο κόσμος της Νίκης Βόλου. Το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και θέμα ψυχολογίας. Πρέπει να δείξουμε με αυτόν τον τρόπο την πίστη που έχουμε όλοι μας ότι θα πάμε στα μπαράζ και θα κερδίσουμε την άνοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου