Σελίδες

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Με απουσίες η συνέντευξη Τύπου

Δεν εμφανίστηκαν οι προπονητές του Εορδαϊκού και της Νίκης στην αίθουσα Τύπου του "Παντελής Μαγουλάς" για να κάνουν δηλώσεις μετά τον αγώνα. Ο προπονητής του Εορδαϊκού, Γιώργος Στράντζαλης, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο επειδή τραυματίστηκε από αντικείμενο στο κεφάλι, ενώ ο Βέλικο Ντόβενταν επικαλέστηκε αδιαθεσία. Επίσης, οι ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων αρνήθηκαν να εκπροσωπηθούν στην συνέντευξη Τύπου λόγω των επεισοδίων.

Οι δηλώσεις:
Νίκος Κογαλέτης (γυμναστής Εορδαϊκού): «Ήταν ευκαιρία για «διπλό» σε μία πολύ δύσκολη έδρα. Αδρανήσαμε σε δύο φάσεις στη μία έγινε το δοκάρι στην άλλη μπήκε το γκολ. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τη φιλοξενία της Νίκης Βόλου, αλλά είναι ανεπίτρεπτο οι φίλαθλοι της μίας ομάδας να δημιουργούν επεισόδια».
Κώστας Γρηγοριάδης (προπονητής τερματοφυλάκων Νίκης): «Παίξαμε με μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, από τις καλύτερες της κατηγόριας. Ατυχήσαμε και δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εύχομαι από εδώ και στο εξής το καλύτερο για την ομάδα μου».
Βαγγέλης Στουρνάρας (ποδοσφαιριστής Νίκης Βόλου): «Από εδώ και πέρα γίνεται πάρα πολύ δύσκολο για εμάς το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσουμε για την τρίτη θέση, κάποιοι μπορεί να γελάνε αλλά θα το προσπαθήσουμε. Δεν είναι σωστό να συμβαίνουν τα επεισόδια. Ζητάμε συγγνώμη από όσους τα δέχτηκαν, αλλά μία φορά δεν έχω δει έναν να βγει και να πει για τη συμπεριφορά των άλλων ομάδων στους φιλάθλους και σε μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου