Σελίδες

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Προπόνηση στο χιόνι και αγώνες στο Πανθεσσαλικό το τμήμα στίβου της Νίκης

Η έλευση του χιονιά στην περιοχή του Βόλου και της Ελλάδας συνολικά, δημιούργησε αναμφίβολα πολλά προβλήματα. Όμως, για το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα για το τμήμα της αντοχής, αποτέλεσε μια μεγάλη ευκαιρία για προπόνηση στο βουνό και στις λευκοντυμένες διαδρομές του.
Η προπόνηση έλαβε μέρος στην Βορειοδυτική πλευρά του Πηλίου προς το μοναστήρι της Γοργοεπήκου. Οι αθλητές και αθλήτριες προετοιμάζονται για τα επερχόμενα διασυλλογικά πρωταθλήματα του Απριλίου, μα πάνω απ’ όλα ήταν μια μοναδική σε εμπειρία προπόνηση που είναι λίγες οι φορές που δίνεται αυτή η δυνατότητα.
Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου χαιρετίζει όλους τους δρομείς της Ελλάδας που με αγάπη και πάθος “μοχθούνε” για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους.

Εσωτερικούς αγώνες στίβου διοργανώνει η Νίκη Βόλου
Το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου διοργανώνει εσωτερικούς αγώνες την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με ώρα έναρξης 10π.μ. Στους αγώνες αυτούς, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και παράλληλα να συναγωνιστούν.
Οι ηλικιακές κατηγορίες των αγώνων είναι 7-8, 9-10 και 11-12 ετών, τα αγωνίσματα θα περιέχουν άλμα σε μήκος, δρόμος ταχύτητας 30m, 40m και 50m, δρόμος αντοχής 600m, ρίψη σφαίρας και ιατρικής μπάλας. Ο επίλογος των αγώνων θα γίνει με τα αγωνίσματα της σκυταλοδρομίας στα οποία θα λάβουν μέρος και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές, στις αποστάσεις 1500m, 1200m, 1000m, 800m, 400m, 200m.

ΑΠΟ: ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου