Σελίδες

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Δυναμική επανεμφάνιση Γιδόπουλου

Από ότι φαίνεται ο Στράτος Γιδόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να πάνε χαμένοι για τη Νίκη Βόλου, πόσο μάλλον αυτή τη στιγμή που η ομάδα είναι μέσα στον στόχο της. Χθες ο μεγαλομέτοχος της Νίκης προχώρησε στην αποπληρωμή του ποσού των 10.000 ευρώ που απαιτούνταν για να μπορέσουν οι κυανόλευκοι να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα και μάλιστα έκανε της εξής δήλωση: «Σήμερα αποδείξαμε ποιος πραγματικά αγαπάει και νοιάζεται για τη Νίκη Βόλου».

3 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ.ΓΙΔΟΠΟΥΛΟ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ...! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ...!! ΝΙΚΑΡΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ...!! "ΣΤΡΑΤΟ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ..."!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο και αν τον πικάρανε μερικοί ο Κ. Γιδλοπουλος απέδειξε ότι είναι Νικάρα και ότι φέτος η Νικάρα μας δεν πρέπει να χάσει με τίποτε την άνοδο....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΡΑΤΟ ΓΕΡΑ...ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...!! ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...!! Η ΑΝΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή