Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011

«Θα παλέψουμε για την άνοδο»

Το κλίμα αισιοδοξίας επέστρεψε στη Νίκη Βόλου, υστέρα από το «διπλό» στον Μακεδονικό, που έφερε την ομάδα σε τροχιά ανόδου.

Πλέον οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται τρεις βαθμούς πίσω από την τρίτη θέση και τέσσερις από τη δεύτερη, γεγονός που διατηρεί «ζωντανές» τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ. Μάλιστα, με αυτό το αποτέλεσμα χάρηκε και ο Στράτος Γιδόπουλος και ίσως αλλάξει την απόφασή του να αποχωρήσει από τα διοικητικά του συλλόγου.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της επικράτησης της Νίκης Βόλου επί του Μακεδονικού, Ανέστης Νάστος, τόνισε στο Onsports για το πρώτο του φετινό τέρμα: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έβαλα το γκολ, γιατί ήταν σημαντικό, καθώς κράτησε την ομάδα εντός του στόχου της ανόδου. Είχα μεγάλη διάθεση να παίξω σε αυτό το παιχνίδι. Χάρηκα περισσότερο για τη νίκη γιατί είδα και τα άλλα αποτελέσματα και βάσει προγράμματος έχουμε ελπίδες για την άνοδο. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος».

Τέλος, σε ερώτηση για το αν αυτή η νίκη μπορεί να αλλάξει την απόφαση του Στράτου Γιδόπουλου και να παραμείνει στην ομάδα, ο έμπειρος μέσος υποστήριξε: «Αυτό το ξέρει μόνο ο κ. Γιδόπουλος. Εμείς τον θέλουμε κοντά μας, γιατί όσο πιο γρήγορα επιστρέψει τόσο το καλύτερο θα είναι για τη Νίκη. Αν διοικητικά είμαστε καλά και έχουμε τον κόσμο στον πλευρό μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

ΒΟΛΟΣ: Αγγελική Θανασούλη

Πηγή: www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου