Σελίδες

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Αντίο στο όνειρο

Με σκορ 1-0 έχασε η Νίκη Βόλου από τον Τύρναβο και αποχαιρέτησε για άλλη μια χρονιά το όνειρο της ανόδου στη Β' Εθνική. Η ομάδα του Τυρνάβου ήταν πιο ουσιαστική στο παιχνίδι της σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν έπιασαν καλή απόδοση, με το τελικό αποτέλεσμα να θεωρείται δίκαιο. Οι κυανόλευκοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ με τον Βλαχοκυριάκο στο 25΄και τον Μπουσινάκη στο 32', αλλά από κει πέρα δεν κατάφεραν κάτι καλό. Το νικητήριο γκολ για τον Τύρναβο πέτυχε ο Κουβελάς στο 71' λεπτό του αγώνα.

Τύρναβος: Καραναστάσης, Β. Σκούπρας, Κλάζογλου, Γεωργατζιάς, Θ. Μάγγος, Κ. Μάγγος (77' Νάκας), Γρηγορίου, Αντωνόπουλος, Κουβελάς, Χριστοδούλου (46' Κοταρέλας), Κράββαρης (62' Κωστέλλος).
Νίκη Βόλου: Μπαϊμάκης, Ναβαρέτε (46' Τσάγγαρης), Στουρνάρας, Βλαχοκυριάκος (74' Παπαδήμας), Μαϊστρέλλης, Καρακώστας, Ντάνισιτς, Πετράς, Μακράκης, Μπουσινάκης, Βλάχος (66' Κυπτίου).

2 σχόλια:

  1. Το μεγάλο πρόβλημα της νίκης είναι ΕΝΑ... ότι υπάρχει παρα μα ΠΑΡΑ πολύ δημοσιοϋπαλληλική...και δεν υπάρχει κίνητρο
    Όταν από την αρχή τις χρονιας...δεν έχει μπει ούτε ένα πρόστιμο στους παίκτες...όταν από την αρχή τις χρονιας βλέπουμε ένα 10λεπτό μπάλας τι να λέμε τώρα!!!!
    Για μένα το λάθος ξεκινάει από την διοίκηση
    Αντί να μπει στα αποδυτήρια και να πάρει κεφάλια όπως θα έπρεπε, κάθεται….
    (TZO)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕ
    (ΑΒΕΡΕΛ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή