Σελίδες

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

«Μην αφήσετε τη Νίκη να πεθάνει»

Την αποχώρησή του από τη Νίκη Βόλου προανήγγειλε ο Στράτος Γιδόπουλος, ο οποίος μιλώντας στο Blue Star FM φωτογράφισε και τον Αχιλλέα Μπέο ως μια αιτία για το ότι δεν πήρε την άνοδο η ομάδα.

Αρχικά ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, επισήμανε πως είναι διατεθειμένος να μιλήσει με κάθε ενδιαφερόμενο για να παραχωρήσει την ομάδα: «Αν υπάρχει ένας που δεν χρωστάει στη Νίκη, αλλά του χρωστάει, αυτός είμαι εγώ. Ας κοιτάξουν τις αποδείξεις. Έβαλα ένα… φορτηγό ευρώ. Έχω τελειώσει με τη Νίκη. Όποιος θέλει μπορεί να έρθει να του δώσω την ομάδα με μία προϋπόθεση, να την κρατήσει στη Γ’ Εθνική, γιατί αν υποβιβαστεί δεν έχουν νόημα οι μετοχές. Ας βρεθεί κάποιος να ενδιαφερθεί και θα συζητήσουμε τις προϋποθέσεις. Δεν έχει έρθει κανείς. Ας έρθει όποιος επιθυμεί με δική του πρόταση και αν την απορρίψω, τότε να μου πείτε γιατί αρνήθηκα. Το να λένε ότι χρωστάω εγώ στη Νίκη είναι τουλάχιστον αχαριστία. Ναι έκανα λάθη, το ομολογώ, αλλά γιατί κανείς άλλος δεν παραδέχεται τα δικά του λάθη; Γιατί ο κόσμος πούλησε μόνο 60 διαρκείας; Γιατί η Νίκη δεν βοηθήθηκε από κανένα Δήμο σε αντίθεση με άλλες πόλεις»;

Για τις αιτίες που η Νίκη δεν κατάφερε να ανέβει στη Football League, φωτογράφισε και παρέμβαση Μπέου: «Δεν μπόρεσα να βγάλω τη Νίκη στη Β’ Εθνική, γιατί υπήρχε ένας ανασταλτικός παράγοντας που τον ξέρουν όλοι. Το πρόβλημα δεν λεγόταν «Γιδόπουλος», αλλά «Νίκη Βόλου». Κάποιος συμπαρασύροντας κάποιους «Νικιώτες» προσπάθησε να διαλύσει τη Νίκη για να κάνει μια ομάδα στο Βόλο. Θυμηθείτε το περιβόητο «Νίκη η κομμώτρια», θυμηθείτε το ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα από τα 28 ματς να έχει αδικηθεί στα 18, θυμηθείτε ότι ο απερίγραπτος διαιτητής Κυριαζίδης, που μας «έσφαξε» στην Επανομή, την επόμενη Κυριακή ορίστηκε 4ος διαιτητής στον αγώνα Δόξα Δρ.-ΟΦΗ, γιατί έτσι τον επιβράβευσαν εκείνοι που τον όρισαν».

Από το στόχαστρο δεν ξέφυγαν και οι παίκτες, στους οποίους καταλόγισε μεγάλες ευθύνες: «Και οι ποδοσφαιριστές έχουν ευθύνη. Μου υποσχέθηκαν ότι θα πάρουν τα τελευταία δέκα παιχνίδια. Χάσαμε το ένα, θα πάρουμε τα άλλα εννέα. Χάσαμε το δεύτερο, θα πάρουμε τα άλλα οκτώ και στα τέσσερα τελευταία ματς, όπου η Νίκη θα μπορούσε να ήταν πρωταθλήτρια, δηλαδή με Εθνικό Φιλιππιάδας, Φωκικό, Εορδαϊκό και Τύρναβο, που έπρεπε να πάρουμε 12 πόντους, τα παιδιά πήραν μόνο δύο. Δεν είναι άμοιροι ευθυνών, γιατί δεν έδειξαν το ανάλογο ανάστημα ως ποδοσφαιριστές της Νίκης. Δεν μπορώ να κάνω κεφαλιές και …ανάποδα ψαλίδια για να βάλω γκολ. Ήταν επιλογές μου, τις οποίες επικροτήσατε όλοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Δηλαδή οι παίκτες δεν μπορούσαν να βάλουν γκολ γιατί δεν ήταν καλά τα αποδυτήρια; Το ότι ο παίκτης δεν μπορεί να σκοράρει από το ένα μέτρο γιατί δεν ήταν καλό το κλίμα, δεν στέκει».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στους οπαδούς: «Η Νίκη έχει μεγάλο πρόβλημα με τον γενικό δερβέναγα του ποδοσφαίρου, αλλά και οι φίλαθλοι της Νίκης ποτέ δεν πήραν στα σοβαρά αυτή την περίπτωση. Η Νίκη δεν είχε γήπεδο να κάνει προπόνηση κι έπαιρναν τηλέφωνο εμένα που είμαι στην Αθήνα, να ψάξω τον δήμαρχο ή τον αντιδήμαρχο για να βρω γήπεδο. Δεν υπήρχε κανείς που αγαπά τη Νίκη να φροντίσει γι’ αυτό το θέμα; Έπρεπε να τρέχω εγώ, που συγχρόνως ήμουν υποχρεωμένος να πηγαίνω στα δικαστήρια, να πληρώνω προσφυγές που φύτρωναν σαν τα… μανιτάρια από ανθρώπους που δεν τους είχα δει ούτε στον… ύπνο μου. Όταν κάλεσα τους Νικιώτες να μπουν στο συμβούλιο γιατί δεν ήρθε κανείς; Κι αυτοί οι ίδιοι έρχονται τώρα και ζητούν ευθύνες από μένα. Εδώ δεν πληρώθηκαν τα διαρκείας που κυκλοφόρησαν στην αρχή της σεζόν. Στη Νίκη έχετε ένα πρόβλημα. Θέλετε να έρχεται ένας άνθρωπος, να βάζει τα λεφτά του, να τον σκυλοβρίζετε και μετά να φεύγει για να έρθει ο επόμενος. Με την οικονομική κρίση, όμως, δεν υπάρχει επόμενος. Ψάχνουν για έναν άνθρωπο να τον λιθοβολούν και να τον κατηγορούν για όλα. Φτάνει, δεν θα πάρω άλλο. Νιώθω ηττημένος από το κατεστημένο, όχι από τον Μπέο. Μαζί του έχω δικαστήριο στις 12/5 στο Βόλο. Πέρυσι ο Μπέος ήταν με τον Πατέρα και έκανε κουμάντο στο ποδόσφαιρο, ενώ φέτος είναι με τον Μαρινάκη και πάλι κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να νιώθει αδικημένη η Λάρισα, που βοούσε ο κ. Μπέος ότι θα πέσει κατηγορία και την έριξε; Τι θα έπρεπε να κάνει ο Πηλαδάκης, να αυτοκτονήσει»;

Κλείνοντας, ο Στράτος Γιδόπουλος απηύθυνε έκκληση στους Νικιώτες να μην αφήσουν την ομάδα να πεθάνει: «Μην αφήνετε τη Νίκη να «πεθάνει». Για τους υγιείς φιλάθλους και για τους οργανωμένους, που ξέρουν τι τραβήξαμε μαζί, η πόρτα μου στην Αθήνα θα είναι ανοικτή».

ΒΟΛΟΣ: Αγγελική Θανασούλη

Πηγή: www.onsports.gr

7 σχόλια:

  1. οποιος πιστευει τον γιδοπουλο πρεπει να ειναι πολυ αφελης δεν με επεισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΥΡ-ΣΤΡΑΤΟ!
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ??? ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ)???
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΑΕ ΕΠΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ?
    ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ? ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?
    ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ "ΟΣΟΥΣ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ" (ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ, ΣΑΠΑΛΙΔΟ-ΜΑΥΡΟΥΔΟ-ΣΒΑΝΙΟ-ΣΩΤΡΙΝΗΔΕΣ)?
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΩΝ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΣ (ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΝΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ=Ο,ΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ ΓΡΑΦΕΙ)? ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ?
    ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΑΨΟΥΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΥΓΙΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΦΕΥΓΩ" ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΝΑ "ΜΕΝΩ"?
    ΟΤΙ -ΑΝ "ΦΥΓΕΙΣ"- ΤΟ Μ(π)Ο(ρ)ΝΤΕΛΟ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ, ΤΟ ΖΗΛΕΥΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ?
    ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΣΟΥ ,ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ" ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕΣ ΟΤΙ ΦΟΡΑΣ?
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ(ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ), ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΘΑ ΣΕ ΝΟΣΤΑΛΓΗΣΟΥΝ, ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΑ!!! (ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ "ΒΙΤΡΙΝΑ")
    ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝ-ΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΗΔΗ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!
    ΓΙ' ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΥΡ-ΣΤΡΑΤΟ! ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΑ ΧΕΡΙΑ!!!
    (Υ.Γ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ-ΟΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POULA - FYGE KAI PHGAINE STO DIAOLO!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. (προς 3.24)
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ!!!!!
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!!! (ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!)
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ !
    ΓΚΕ-ΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕE-ΛΣ!

    γιδο-βοσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε γιδι ασε το δουλεμα.. 3 χρονια μας τουμπαρεις.. 4ος δεν θα υπαρξει.. θα ξεχασω τη σουπερ μεταγραφη του Ομπινα? του πεντρινιο.. τους κραχτες για να μας πεισεις? τους 6 παιχτες απο αεκ και παοκ που μας ελεγες οταν βρηκες τα σκουρα στη γενικη συνελευση,οθεος να την κανε. αν εβαλες εσυ εσυ 2.000.000 και δε μπορεσες να βγαλεις την ομαδα εισαι αξιος της μοιρας σου και επικυνδινος να αναλαβεις τρην ομαδα. με 2 μυρια και η ομαδα σερνετε.. αφου δε μπορεις φυγε και μη μας κοροιδευεις αλλο.. το παραμυθι τελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή