Σελίδες

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ζουν και αναπνέουν για το ντέρμπι

Στην τελική ευθεία για το αυριανό παιχνίδι με τον Φωκικό στο Παντελής Μαγουλάς έχουν μπει από χθες οι κυανόλευκοι. Το απόλυτο ντέρμπι για την Football League 2 που θα ξεκινήσει αύριο στις 4 μ.μ. αναμένεται να κρίνει  αν θα υπάρξουν αλλαγές στις δυο θέσεις του Βορείου Ομίλου που οδηγούν στα πλέι οφ. Η Νίκη με τους τρεις βαθμούς φαίνεται πως μπαίνει δυνατά στο κόλπο, αφού αφήνει πίσω την ομάδα της Άμφισσας και περιμένει στραβοπατήματα της Καλλονής και των Γιαννιτσών για να βρεθεί ακόμα και δεύτερη!
Παίκτες και τεχνική ηγεσία στη Νίκη ζουν και αναπνέουν για το αυριανό ματς. Γνωρίζουν βέβαια ότι απλά θα είναι ένα βήμα προς το στόχο τους και όχι η επίτευξή του, αφού ακολουθούν κι άλλες δύσκολες αγωνιστικές. Αν κερδίσουν, διατηρούνται απλά ζωντανοί και θέλουν ανάλογη συνέχεια. Σε περίπτωση όμως άλλου αποτελέσματος δεν θα υπάρχει συνέχεια στο όνειρο της ανόδου…
Οι επιστροφές των Τσάγγαρη, Καρακώστα και Βλάχου αφήνουν λευκό το απουσιολόγιο του Βέλικο Ντόβενταν, που βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του. Ο Βολιώτης μεσοεπιθετικός ξεπέρασε εντελώς τον τραυματισμό του και είναι απολύτως έτοιμος ακόμα και για την ενδεκάδα, αν και αυτό θα το κρίνει ο Σέρβος τεχνικός, αφού η αποχή του εδώ και τρεις εβδομάδες τον έχει αφήσει κάπως πίσω. Από κει και πέρα Βλάχος και Καρακώστας έλειψαν λόγω τιμωρίας με την Ζάκυνθο και επιστρέφουν, έχοντας ίσες πιθανότητες για μια θέση στην ενδεκάδα. Η Νίκη θα παραταχθεί πάνοπλη χωρίς προβλήματα και απουσίες και η επιλογή του βασικού σχήματος αποτελεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για το τεχνικό τιμ. Επιπλέον οι κυανόλευκοι θα έχουν ακόμα ένα «όπλο» στη «φαρέτρα» τους σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, τον κόσμο τους και την καυτή τους έδρα!   
Ολες οι κατάλληλες προϋποθέσεις λοιπόν θα υπάρχουν αύριο στο Παντελής Μαγουλάς και το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες είναι το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα που θα επιλέξει, ο Βέλικο Ντόβενταν αναμένεται να εμπεριέχει αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι λόγω και των επιστροφών. Σήμερα αναμένεται στο Βόλο και ο Στράτος Γιδόπουλος που θα παρακολουθήσει την προπόνηση και θα προσπαθήσει να ντοπάρει ψυχολογικά τους ποδοσφαιριστές.
Ξεσηκωμός στους φιλάθλους
Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων. Οι οργανωμένοι αναγνωρίζουν ότι το αυριανό ματς θα κρίνει όλη την χρονιά και κάνουν κάλεσμα στον κόσμο να δώσει το παρών.  Παρά το εργάσιμο της ημέρας η ιστορική κλούβα αναμένεται να είναι γεμάτη, ενώ αναμένονται και οπαδοί των φιλοξενουμένων.
Πηγή: www.taxydromos.gr

2 σχόλια:

  1. nikh gera me tsampouka gama ton fofiko na ginoume kalaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα φερει και φιλαθλους ο φωκικος??? ειναι τρελοι αυτοι οι ρωμαιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή