Σελίδες

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση Blue Club "Π. Ντοκούζης"

Φίλοι Νικιώτες,

Δυστυχώς για όλους μας, οι φόβοι και οι ανησυχίες που είχε εκφράσει το Blue Club "Π. Ντοκούζης" απο το 2008 επιβεβαιώθηκαν και αυτή τη χρονιά. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία μας κράτησε μόνο μέχρι το τέλος της θερμής υποδοχής του κ. Γιδόπουλου στο Μεταξουργείο. Λίγες μόνο μέρες μετά τον χείμαρρο υποσχέσεων και φανφαρονισμών, στην πρώτη του παρουσίαση άρχισαν τα "παράπονα" για τα υπέρογκα χρέη της ομάδας, ο έρανος, οι "προεγγραφές" για μετοχές που πήγαν υπέρ πίστεως, ανούσια τηλεφωνικά γκάλοπ για δήθεν συγχωνεύσεις, ενώ οι απειλές για αποχώρησή ήταν σχεδόν σε μηνιαία βάση.


Για μία ολόκληρη σεζόν και ενώ η ομάδα δεν είχε ούτε καν το υποτυπώδες διοικητικό σχήμα και ανύπαρκτη οργάνωση, το μόνο που απασχολούσε τους κυρίους μετόχους ήταν τα εισιτήρια διαρκείας του Δήμου Νέας Ιωνίας, θέλοντας να μας πείσουν ότι με την εξόφληση τους θα λυνόταν ως δια μαγείας όλα τα προβλήματα της ομάδας μας.

Την επόμενη χρονιά το «μεγάλο» θέμα το οποίο αποτελούσε εμπόδιο στην πρόοδο της ομάδας μας, θεώρησαν ότι ήταν η έντονη κριτική του Blue Club «Π. Ντοκούζης» προς τους χειρισμούς και τις επιλογές της διοίκησης.

Σύμφωνα λοιπόν με τους κυρίους μετόχους, ο σύνδεσμός μας με τις ανακοινώσεις του είχε ως σκοπό την αποσταθεροποίηση και τη δημιουργία τεταμένου κλίματος στην ομάδας μας. Με την προβολή λοιπόν όλων των ανωτέρω φτηνών δικαιολογιών χάθηκαν δύο υπερπολύτιμα χρόνια για την ομάδα μας. Στο μεταξύ η ΠΑΕ συνέχισε και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς διοικητικό σχήμα και με Γενικές Συνελεύσεις - παρωδίες, με μοναδικά θέματα συζήτησης τις απειλές για αποχώρηση και την επαιτεία χρημάτων από τον πολύπαθο λαό της Νίκης.


Φτάσαμε λοιπόν στη φετινή χρονιά. Όλο το καλοκαίρι ο οι κύριοι μέτοχοι ήταν σε μία από τις συνηθισμένες τους «αποχωρήσεις» και ξαφνικά στο τέλος Αυγούστου τους έπιασε πάλι ο «πόνος» και η «ανησυχία» για το μέλλον της ομάδας. Έφτιαξαν λοιπόν γρήγορα μία ομάδα έχοντας και πάλι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας μία από τις μαριονέτες τους, κάνοντας παράλληλα κάποιες ομολογουμένως δυνατές μεταγραφές, οι οποίες όμως έγιναν και αυτές κάτω από πέπλο μυστηρίου, μια και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει με ποια απ’ όλες τις «διοικήσεις» και με ποιόν από τους "διαχειριστές" υπέγραφαν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές.


Όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τον Μπάριος να μην μπορεί να οδηγήσει την ομάδα, προσλαμβάνεται ο κ. Μαρέντζι, ο οποίος φέρνει την ομάδα μας στην κορυφή της βαθμολογίας, γεμίζοντας ανησυχία τους κυρίους "μετόχους" μήπως κάτι "στραβώσει" και η ομάδα μας ανέβει κατηγορία. Με συνοπτικές διαδικασίας και πριν να «είναι πολύ αργά», ο κ. Μαρέντζι απολύεται με φτηνές δικαιολογίες, μαζί με τα δυνατά χαρτιά που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι (χωρίς να αναπληρωθούν οι αποχωρήσαντες) πριν από δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια. Η συνέχεια γνωστή, η ομάδα από το κακό στο χειρότερο
, συνεχείς αλλαγές προπονητών, απειλές για αποχώρηση κ.τ.λ.

Όσο για το συχνό "φαινόμενο", μόλις η ομάδα ήταν έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω, "κάτι" κάθε φορά τη φρενάριζε, έκανε και τον πιο αθώο και καλοπροαίρετο φίλαθλο να σκέφτεται καχύποπτα. Έτσι φτάσαμε στο τέλος και της φετινής χρονιάς, χωρίς και πάλι να μπορέσουμε να πετύχουμε την άνοδο, παρόλο που η κατηγορία ήταν πιο εύκολη από κάθε άλλη φορά.


Καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής περιόδου το Blue Club "Π. Ντοκούζης" κράτησε την υπόσχεσή του και δεν άσκησε καμία αρνητική κριτική στις επιλογές και τους χειρισμούς των μετόχων, θέλοντας κατά πρώτο λόγο να συμβάλει στη δημιουργία ήρεμου κλίματος στην ομάδα και κατά δεύτερο γιατί δεν ήμασταν διατεθειμένοι να χρησιμοποιηθούμε σαν εξιλαστήρια θύματα, για να δικαιολογήσουν κάποιοι την αποτυχία τους, όπως έκαναν την περσινή χρονιά.


Με την παροιμιώδη διοικητική τους ανυπαρξία, την έλλειψη μέχρι και του τυπικού

υποτυπώδους Δ.Σ. και την παντελή έλλειψη οργάνωσης κατάντησαν τη Νίκη
πόλο έλξης για αδιάφορους ποδοσφαιριστές που έρχονται ανεξέλεγκτοι σε ένα "ξέφραγο αμπέλι", για να πάρουν ένα χαρτζιλίκι, να κάνουν το χαβαλέ τους και στο τέλος να διεκδικήσουν μέσω προσφυγών τα χρήματα που κάποιοι τους έταξαν, επιβαρύνοντας περισσότερο την ήδη κακή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Κύριοι μέτοχοι-αμέτοχοι και πάσης φύσεως παρατρεχάμενοι παραγοντίσκοι. Κάπου εδώ η αποστολή σας να απαξιώσετε και εν τέλει να διαλύσετε την ομάδα μας τελείωσε, γιατί αποκλείεται να σας ανεχθούμε άλλο, και απέτυχε, γιατί είστε πολύ μικροί και εφήμεροι για να λυγίσετε το λαό της Νίκης.


Ως Blue Club "Π. Ντοκούζης", σε πρώτη φάση σας καλούμε όμορφα και πολιτισμένα

να πληρώσετε τα χρέη που δημιουργήσατε, να παραδώσετε το ταχύτερο δυνατό
τις μετοχές σας και να μείνετε μακριά από την ομάδα μας. Είστε αποτυχημένοι και ηθικά καταδικασμένοι στα μάτια όλου του προδομένου Νικιώτικου λαού, ο οποίος δε σας θέλει ούτε καν για θεατές στο γήπεδό μας. Όσο για εμάς, θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία Νίκη που θα έχει να περηφανεύεται και για άλλα εκτός από την ιστορία, το ιερό σύμβολο και τον κόσμο της.

Ξεκαθαρίζουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι είμαστε αποφασισμένοι να καθαρίσουμε τη γάγγραινα από το σώμα της Νίκης και θα το πετύχουμε με κάθε θυσία και κόστος.


ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ... ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924

6 σχόλια:

  1. ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑΜΕ!!!! ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝΕ !!!

    "ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ", ΛΕΕΙ!!!!
    (ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΧΙΕΣ ΟΙ ΜΥΓΕΣ, ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ Δ' ΕΘΝΙΚΗ)

    ΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ΜΕ ΝΕΑ "ΒΙΤΡΙΝΑ", ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ "ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ" ΤΩΝ Α-ΜΕΤΟΧΩΝ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΑ "ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ" ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΜΝΙΟ!

    ΚΡΙΜΑ... ΤΟΣΟ ΛΙΓΑ ΑΝΘΥΠΟΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ Α-Ν-Ε-Ν-Ο-Χ-Λ-Η-Τ-Α
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΟ...

    (ΟΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ - ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ)

    ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! (ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΣΟΥΒΛΑ)

    ΝΙΚΑΡΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! (ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ)

    ΚΑΙ Η ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ Ο'ΤΙ ΑΓΝΟ ΑΠΕΜΕΙΝΕ...
    (ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ)


    ΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα θα δειξει.Αν οι οργανωμενοι σταματησουν τις εκπομπες και γενικοτερα την αφυπνιση του κοσμου λογω εορτων τοτε καλα μπανια και εις αλλα με υγεια.Επειδη ομως πιστευω στο μπλου κλαμπ και τη σταση που κραταει περιμενω κινησεις ριζοσπαστικες.Βοηθηστε μας να σας βοηθησουμε.Αιντε να το ξεκολλησουμε το καρο απο τη λασπη.Καιρος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ ωραια ανακοινωση.. μπραβο στο blue club.. αλλα ηρθε η ωρα για εργα.. ομαδα λαικης βασης με δικα μας παιδια να οργανωθει η ομαδα να φτιαξει ενα κορμο με παιδια του βολου και σε 3 με 4 χρονακια θα πρωταγωνιστουμε στη β εθνικη.. και ισως και ανοδο στην α.. ΝΙΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mages amesa synanthsh oi organomenoi sta grafeia toy erasitexnh na doume ti mporoume na kanoume....kai fysika na paradothoun ekei oles oi metxes kai amesh apoplhromh ton xreon....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα θερμά μου συγχαρητηρια στο blue club για την πολυ σοβαρη σταση που κρατησε και για την υπεθηνοτητα που εχει η παραπανω επιστολη εδω που φθασαμε δεν χρειαζεται ουτε βρισιδια ουτε ξεκατινιασματα χρειαζεται αντι για αναρθρες κραυγες επικοδομητικες προτασεις και λυσεις να φυγον οι αγνωστου στοχου διοικουντες στην ΝΙΚΗ και να εχουμε ενα υγιες διοικητικο συμβουλιο γιατι ολα τα αλλα Η ΝΙΚΗ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ ΥΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ εχει ολα τα φοντα να παει μπροστα θελει μονο την κατευθυνση(ΔΙΟΙΗΚΗΣΗ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή