Σελίδες

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Ανακοίνωση Blue Club "Π. Ντοκούζης"

«Με αισθήματα αηδίας, απέχθειας αλλά και λύπησης για το κατάντημά σας είδαμε το κλασικό κόλπο σας να τίθεται ακόμη μία φορά σε λειτουργία. Η συνταγή γνωστή. Μόλις όλος ο κόσμος της Νίκης στραφεί εναντίων του κ. Γιδόπουλου και των υπολοίπων «μετόχων», ενεργοποιείται αυτόματα το σχέδιο αποπροσανατολισμού.

Ο γνωστός «εχθρός» κάνει τηλεφωνική ή γραπτή παρέμβαση, ο κ. Γιδόπουλος το παίζει δήθεν ενοχλημένος, ξυπνάει μέσα του η δήθεν αγάπη για τη Νίκη, τον πιάνουν οι δήθεν κρίσεις αξιοπρέπειας, την επόμενη μέρα πληρώνει τα χρέη για να «αποκατασταθεί η χαμένη μας αίγλη» και αυτόματα γίνεται ο ήρωας που σώζει την ομάδα από τον εξευτελισμό, που πήγε να της κάνει ο «άσπονδος εχθρός του». Κατ’ αυτόν τον τρόπο πετυχαίνετε με «ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια».

Πρώτον. Ο κόσμος στρέφεται εναντίον του εν λόγω «εχθρού» σας, αφήνοντας εσάς στο απυρόβλητο και δεύτερον κερδίζετε την συμπάθεια του κόσμου ως «απο μηχανής θεός» που για μία ακόμα φορά προασπίσατε την τιμή της ομάδας μας πληρώνοντας το χρέος από την τσέπη σας. Δεν έχουμε δει άλλον ιδιοκτήτη ομάδας να περηφανεύεται και να διατυμπανίζει τις πληρωμές που κάνει προς ΙΚΑ, Εφορία, μισθούς κ.τ.λ. για την ΠΑΕ που διαχειρίζεται και αναρωτιόμαστε, άραγε δεν είναι μέσα στις αυτονόητες υποχρεώσεις σας και πρέπει να σας χρωστάμε χάρη ακόμη και γι αυτό;

Θέλοντας λοιπόν να πετύχετε όλα τα παραπάνω, εσκεμμένα φέρατε πάλι τη Νίκη σε κατάσταση πλήρους ανυποληψίας και ερασιτεχνισμού. Συνεχίζετε όλοι (μεγαλομέτοχοι, μέτοχοι, αυλοκόλακες και παραγοντίσκοι) να ασελγείτε στο κορμί της ομάδας μας και να κοροϊδεύετε τον περήφανο λαό της.


Θέλοντας να απαντήσουμε στη μόνιμη «καραμέλα» που χρησιμοποιούν τα παπαγαλάκια σας, ότι το Blue Club «Π. Ντοκούζης» διαμαρτύρεται και ζητάει άμεση αποχώρηση αλλά δε έχει να προτείνει διάδοχη κατάσταση, σας πληροφορούμε ότι δεν είναι στις αρμοδιότητές των οργανωμένων οπαδών, ούτε οι διορισμοί διοικήσεων, προέδρων, ούτε η αναζήτηση επενδυτών, ούτε η μεσολάβηση για πώληση ή μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ. Τo ότι δεν έχουμε «διαθέσιμο επενδυτή» πιστεύουμε ότι δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας και είναι να προσπαθούμε να βγάλουμε το όνομα της Νίκης από το βούρκο που το έχετε κυλήσει.

Επίσης σας καλούμε να σας εξηγήσετε την μόνιμη απάντηση που δίνεται απέναντι σε όλες τις επικρίσεις και διαμαρτυρίες του κόσμου της Νίκης «...αυτοί που με κρίνουν να έρθουν να πληρώσουν...». Θεωρείτε λοιπόν ότι για να έχει κάποιος δικαίωμα άποψης θα πρέπει να καταβάλει πρώτα ένα συγκεκριμένο ποσό; Άρα λοιπόν δικαίωμα στην κριτική έχουν μόνο όσοι Νικιώτες είναι εφοπλιστές και εργοστασιάρχες; Κύριε Γιδόπουλε και κύριε «εχθρέ», δυστυχώς για εσάς χρησιμοποιείτε συνέχεια τα ίδια κόλπα αποπροσανατολισμού διεκδικώντας την ευγνωμοσύνη και το συγχωροχάρτι του πληγωμένου Νικιώτικου λαού, σας έχουμε πάρει χαμπάρι και έχουμε πάθει ανοσία στην κατανάλωση κουτόχορτου που προσπαθείτε να μας ταΐσετε.

Γι’ αυτό σας προτείνουμε να αφήσετε τα καραγκιοζιλίκια και το θέατρο, γιατί γίνεστε έτσι αντιπαθέστερος και ανυπόληπτος. Το σχέδιό σας να μας σβήσετε δεν πρόκειται να πετύχει, παρ’ όλες τις γελοιότητες που μηχανεύεστε. Είστε καταδικασμένοι ανεπιστρεπτί στην συνείδηση όλων μας. Δρόμο όλοι σας. Δεν πεθαίνει ό,τι μπορεί αιώνια να περιμένει. Νίκη Βόλου 1924».

11 σχόλια:

  1. ΜΑΓΚΕΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ! ΤΩΡΑ "ΧΤΥΠΑΤΕ" ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ!
    ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ 2-3 ΟΛΟΙ ΚΙ ΟΛΟΙ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ!
    ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ!
    ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΤΕ (ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ) ΜΟΝΙΜΟ ΒΗΜΑ, ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΚΑΙ ΥΠΟΥΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΥΜΝΕΙ, ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ, ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ!!! ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ" ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΣ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΣ 2-3 ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ!
    ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ!
    ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΕΤΣΙ Η' ΑΛΛΙΩΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥΣ!!
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ! ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΥΠΟΥΛΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ, ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ!!!

    (υ.γ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΔΟΥΛΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ, ΚΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ CHAT, ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΑΝΥΠΟΠΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ, "ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ" ΚΑΙ "ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ" ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ)

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!

    γιδο-βοσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,
    ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ BLUE ANGELS??????? OEEEOO?
    ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ "ΚΟΥΜΑΝΤΟ" ΕΚΕΙ????? ΟΟΟΟΕΕΕΕΟΟΟΟ?

    (ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΠΡΩΤΟΣ! ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΙΧΑΣΩ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!)

    γιδο-βοσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re sy gidovoske kala ta grafeis apo edo kai apo ekei...giati den vgaineis xima mprosta na ta peis me to onoma tous ta pragmata eite sto radiofono eite opou 8es...na xeroume kai emeis pios eisai kai na miliseis anoixta me stoixeia kai apodixeis kai oxi me iponooumena gia ola afta pou les.
    a a a kai kati telefteo...einai xazomara sou megali na katigoreis anoixta ena sindesmo organomenon opadon xoris na xereis ti kai pos ginete mesa ekei (giati eimai sigouros pos den exeis idea) kai na tous les ipokinoumenous ousiastika...giati afta ta paidia ta ipokinoumena mikre gidovoske trexoun pantou gia afti tin omada kai den einai kanapedakides kai internetakides san esena...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. προτεινω να βγει μια ανακοινωση ωστε να ζητα τις μετοχες απο τον γιδοπουλο.. η ανακοινωση που διαβασα δεν εχει τετοια στοιχεια.. οι μετοχες πρεπει να ζητηθουν απ τους φιλαθλους εφοσον ο ερασιτεχνης δεν κανει τετοιες κινησεις.. και παρακαλω μη μαλωνετε.. νικιωτες ειμαστε ολοι και κανουμε το καλητερο για την ομαδα.. ολοι ενωμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1ον)ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟ???
    ΡΩΤΑΩ Π Ο Υ Ε Ι Ν Α Ι?, ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΜΥΓΑ ΚΑΙ ΜΥΓΙΑΖΕΣΑΙ?????
    2ον)ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.
    3ον)ΣΙΓΑ ΡΕ ΞΥΠΝΙΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΕ ΜΗ ΓΙΝΩ ΕΓΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΓΙΑ "ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ" ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ! ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΚΙ ΟΧΙ Π Ο Ι Ο Ι Ε Ι Ν Α Ι Α Υ Τ Ο Ι ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ BLUE CLUB!!!! (ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. ΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ)
    4ον)ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ (ΟΥΤΕ ΨΑΧΝΩ) ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩ "ΕΠΩΝΥΜΟΣ" ΝΙΚΙΩΤΗΣ! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ! ΑΝ ΠΑΡΑΣΗΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΕΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ!!! ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙΣ!
    5ον)ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΠΟΛΥ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΔΙΑΤΑΡΑΖΩ ΤΟΝ ΗΡΕΜΟ "ΥΠΝΟ" ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ)
    6ον)ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΧΟΝΤΡΥΝΕΙ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ, ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ BLUE CLUB ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ!!!
    (ΒΡΕΣ ΕΚΕΙ ΤΟΙΧΟ ΝΑ ΞΥΘΕΙΣ)
    ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    γιδοβοσκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ti egine twra re paidia arxisame na malonoume metaxi mas.ena kai mono ena prepi na gini na figi o geros i monos tou i me VOITHIA pou tha tin prosferoume emeis oxi omos malonontas o skopos einai ENAS to leo pali na apalagi i OMADA mas apo auton ton vraxna kai auto tha gini otan eimaste ENOMENI stamatiste na grafete enantion aderfon sas parakalo poli kai pistevo oti kanenas mas den exei antirisi me auta pou grafo kai paidia den uparxi to ''nai men alla'' den uparxi.NA APALAGOUME EDW KAI TWRA APO AUTI TIN AROSTIMENI KATASTASI. auto prepi na skeftomaste kai mono.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σωστα ολα αυτα, απλα αυτη την αρωστημενη κατασταση καποιοι την εχουν προκαλεσει και τη συντηρουν, αν δεν τους μαθουμε και δεν τους αποβαλουμε απ' το σωμα της ΝΙΚΗΣ , θα συνεχιστει το ιδιο βιολι, οπως τους βολευει εδω και χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. φαγανε φαγανε ποσο ποια διωξτε τους ολους απο την αρχη οσο υπαρχει μασα τα ιδια θα γινονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ο ενας και ο αλλος δικιο εχει
    ποιος ειπε οτι μαλωνουμε
    αποψεις ανταλλασουμε για το καλο της αγαπημενης μας ομαδας.
    οσο και να το θελουν καποιοι δεν θα διχαστουμε
    απλα τωρα ειναι ευκαιρία για ξεκαθάρισμα και νεο ξεκινημα αλλιώς το δούλεμα θα το τρωνε και τα εγγονια μας και βαλε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gidovoske synexise aksizei ton kopo.ela kai ksypnaei to poimnio siga siga.blue club konta eisai all vres kai ligo kokkalo.kala to pas.kai se ligo h fwnh na ginei kraygh.oxi allo mmmmmppppppppppeeeeeeeeeeeeee

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. #Δεν πεθαίνει ό,τι μπορεί αιώνια να περιμένει#

    Φοβερό απόφθεγμα!!!!

    Ποιός το είχε πει αυτό πρώτος ρε παιδιά???

    Δώστε μου μιά απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή