Σελίδες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη Βόλου - Αλμυρός 2 - 0 (MyCityNet.gr)

Άρεσε η Νίκη μπροστά στον κόσμο της

Κέρδισε τον Αλμυρό και …τον κόσμο της η Νίκη με την εμφάνισή της και τη νίκη επί της ομάδας του Β. Σταμουλάκη με 2-0 στο σημερινό φιλικό στο Π. Μαγουλάς, δημιουργώντας ειδικά στο πρώτο μέρος πληθώρα ευκαιριών. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε ενώπιον 1000 και πλέον θεατών, που πραγματικά τα …έδωσαν όλα στην κερκίδα με τις θερμές τους εκδηλώσεις και έδωσαν μια πρόγευση για το τι θ’ ακολουθήσει στο πρωτάθλημα.

Πρώτη καλή στιγμή στο 2’, όταν ο Λουκίνας είχε διαγώνιο πλασέ λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 10’ η επικίνδυνη παράλληλη συρτή σέντρα - σουτ του Κοντοβά για τον Αλμυρό πέρασε λίγο άουτ. Ακολούθως στο 16’ ο Στεργίδης ζήτησε πέναλτι, χωρίς να δοθεί από τον διαιτητή Αντ. Δαλούκα και στην επόμενη φάση ο Πουλάκος έστειλε την μπάλα με κεφαλιά λίγο πάνω από την εστία σε σέντρα του Μπουσινάκη.

Ο φορ της Νίκης αστόχησε για λίγο και σε εκτέλεση φάουλ στο 22’, όμως στο 24’ δημιούργησε το 1-0, που πέτυχε ο Λουκίνας, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χαλάτση και τον νίκησε. Στο 26’ ο σκόρερ της Νίκης θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά η κοντινή του κεφαλιά αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Χαλάτση, ενώ στο 27’ ο Μκρτσιαν σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι.

Ο ίδιος παίκτης έπιασε το γυριστό λίγο έξω από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Χαλάτσης ήταν σε ετοιμότητα. Μεγάλη ευκαιρία στο 33’ με τον Πουλάκο να πλασάρει ανενόχλητος πάνω στο Χαλάτση που  μπλόκαρε, ενώ εκ νέου ο Πουλάκος στο 34’ έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων σε προσπάθειά του από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής κι ενώ ο τερματοφύλακας του Αλμυρού είχε πραγματοποιήσει έξοδο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πουλάκος νικήθηκε σε πέναλτι από τον Χαλάτση. Το πέναλτι κέρδισε μετά από εντυπωσιακή προσωπική ενέργεια ο Στεργίδης από τον Αλ. Παναγιώτου.
Στο 43’ ο Αλμυρός δημιούργησε και έχασε τη μεγαλύτερη του ευκαιρία στον αγώνα με τον δαιμόνιο Κοντοβά να πιάνει το σουτ από θέση πλάγια αριστερά εντός περιοχής, αλλά η μπάλα αποκρούστηκε από την εσωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού.

Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε το θέαμα του πρώτου και τα βλέμματα στράφηκαν στον υψηλόσωμο επιθετικό Βασίλη Σκούρτη, που έχει περάσει από τον Πανιώνιο και από τη δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού Π. και της Λάτσιο, ενώ είναι και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Αλβανίας. Ο 19χρονος φορ είναι κοντά στο να υπογράψει στη Νίκη.

Η πρώτη πραγματικά μεγάλη φάση στην επανάληψη σημειώθηκε στο 65’ με τον Βλάχο να σουτάρει εκατοστά έξω από το δεξί δοκάρι, ενώ στο 72’ η αξιόλογη ατομική προσπάθεια του Αμπντουραχμάνι δεν είχε ευτυχή κατάληξη, όπως και η κοντινή προβολή του Σκούρτη στο 76’ μετά από πάσα του Κυπτίου. Ο τελευταίος όμως με γυριστό αριστερό μετά από απόκρουση του Θεοδωρίδη σε κοντινό σουτ του Σκούρτη στο 81’ έγραψε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Να σημειωθεί τέλος ότι στη θύρα 2 της Μαιάνδρου βρέθηκαν και τα παιδιά της υποδομής της Νίκης, ενώ για πρώτη φορά έκανε την εμφάνισή της και η μασκότ της Νίκης, που είναι ένας Ινδιάνος.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Βούρας, Στουρνάρας, Λαμπρόπουλος, Μκρτσιάν, Πεχλιβανόπουλος, Ριζογιάννης, Βαγγέλη, Μπουσινάκης, Στεργίδης, Λουκίνας, Πουλάκος
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Ψωμιάδης, Παπατζίκος, Πετράς, Κυπτίου, Αμπντουραχμάνι, Σκούρτης, Βλάχος, Κοντοχρήστος, Παραλίκης, Αργύρης

ΓΣ ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Γιαννόπουλος, Ι. Παναγιώτου, Πλαβός, Αλ. Παναγιώτου, Κρεβατάς, Βαγγελάκος, Χάνος, Μίλτος,  Κοντοβάς, Βούλγαρης
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι Θεοδωρίδης, Ελευθερίου, Τσίπη, Νικογιάννης, Τσόγκας, Δημητριάδης

Ρεπορτάζ: Χρήστος Θανασούλης

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο MyCityNet: http://www.mycitynet.gr/web/article.php?id=4878&cat=2000&subcat=2002&subsubcat=

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου