Σελίδες

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Φιλική ισοπαλία (3-3) με Πύρασο (fcniki.gr)

Σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έγινε σήμερα (25/09) στο "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ", η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ήρθε ισόπαλη με τον Πύρασο με σκορ 3-3.

Το παιχνίδι ήταν εντυπωσιακό και η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα του Αρσένου, κατάφερε με έναν ξέφρενο ρυθμό να ανατρέψει το σκορ και να περάσει μπροστά με 3-1.

Το 1-1 έκανε ο Πουλάκος με ωραία κεφαλιά, μετά από σέντρα ακριβείας του Κυπτίου, ενώ το 2-1 έγραψε ο Πετράς, μετά από αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Κυπτίου.

Ο Λουκίνας με ατομική προσπάθεια ανέβασε το σκορ στο 3-1 και γενικά η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τέρματα.

Στο β' μέρος ο Αλέξης Αλεξίου άλλαξε όλη την ομάδα, με αποτέλεσμα η Νίκη να χάσει τον ρυθμό της, αλλά ο Λουκίνας στην αρχή της επανάληψης είχε δυνατό σουτ στο δοκάρι...

Ο Πύρασος μείωσε με γκολ του Διαμάντη σε 3-2 μετά από κόρνερ του Τσάγγαρη και ισοφάρισε με χτύπημα πέναλτι του Πετρίδη, πέναλτι που κέρδισε ο Κόκκας από ανατροπή του Βαγγέλη.

Στο 90' ο Βλάχος έχασε σπάνια ευκαιρία να δώσει την φιλική νίκη στην ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, αλλά έχασε την μοναδική ευκαιρία αφού εξουδετέρωσε ακόμα και τον Κουτσιρίμπα, τελικά πλάσαρε επάνω του για να βγει η μπάλα κόρνερ.

Την Τετάρτη 28/09 η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ αντιμετωπίζει στο "ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ" τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ομάδα Γ' Εθνικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου