Σελίδες

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Η Νίκη έχει το νου της στην άδεια

Ενώ την Τετάρτη παίζει με φιλικό στα Χάνια με Μαγνησιακό 

Η Νίκη περιμένει με αγωνία την συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, την Πέμπτη, η οποία θα εξετάσει όλους τους φακέλους, μεταξύ των οποίων και της Νίκης, για την αδειοδότηση συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο φάκελος δεν είναι απόλυτα έτοιμος, σύμφωνα με πληροφορίες, και υπάρχει ένα πρόβλημα με την εγγυητική, πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να επιλυθεί από τους μετόχους της εταιρίας, έτσι ώστε χωρίς κανένα εμπόδιο να προχωρήσει η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση της ΠΑΕ δεν ανησυχεί καθόλου και πιστεύει ότι το πρόβλημα δεν θα υπάρχει έως αύριο. Χθες έκλεισαν και οι μεταγραφές που είναι απόλυτα σύννομες από την ΕΠΟ και έτσι η ομάδα της Νίκης χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη φιλικό με Μαγνησιακό
Στα Χάνια του Πηλίου, ο προπονητής Αλέξης Αλεξίου «χτίζει» την καινούργια ομάδα της Νίκης, την οποία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όλοι οι φίλαθλοι, το Σάββατο στις 5.30μ.μ. στο «Παντελής Μαγουλάς». Οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζουν μεγάλη υποδοχή στους παίκτες και το τεχνικό team.

Οι προπονήσεις στα Χάνια είναι διπλές, με κύριο βάρος την φυσική κατάσταση υπό τις οδηγίες του γυμναστή κ. Παπαϊωάννου, ενώ το απόγευμα ειδική προπόνηση γίνεται στους τερματοφύλακες από τον βοηθό του κ. Αλεξίου, Κώστα Γρηγοριάδη.

Πηγή: www.magnesianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου