Σελίδες

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις προπονητών Αλεξίου και Καλτέκη

Μετά το φιλικό αγώνα Νίκης-Οικονόμου Τσαριτσάνης οι δύο προπονητές έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

Γιώργος Καλτέκης: «Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία την ΠΑΕ Νίκη και για την ευκαιρία που μας έδωσε για ένα δυνατό τεστ. Η Νίκη είναι μια ομάδα που κοσμεί γενικότερα τη Θεσσαλία από πλευράς ιστορίας και κόσμου. Σήμερα η Νίκη ήταν σαφώς καλύτερη από εμάς, που παίζαμε το 14ο φιλικό μας και σίγουρα οι παίκτες μου έχουν μεγάλη σωματική και ψυχολογική κούραση. Για μένα δε μετράει το αποτέλεσμα, ο αγώνας ήταν για να σπάσουμε τη ρουτίνα των προπονήσεων μέσα στο μπάχαλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάνουμε τρεις μήνες προετοιμασία και ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Αλέξης Αλεξίου: «Εμείς βρισκόμαστε στην 20η μέρα της προετοιμασίας και για πρώτη φορά άφησα τόσους πολλούς παίκτες να βγάλουν ένα 90λεπτο. Διαπίστωσα ότι μετά το 65’ δεν υπήρχε καθαρό μυαλό. Η Τσαριτσάνη είναι πιο έτοιμη από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έχουμε ένα ακόμη πιο δυνατό τεστ το Σάββατο με τον Πιερικό. Για να μοντάρουμε την ομάδα, πρέπει να παίζουμε κάθε τρεις μέρες φιλικά. Μετά το 65’ πέφτουμε και θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο της φυσικής μας κατάστασης μέσα από τους αγώνες και τις προπονήσεις.

Σήμερα είδα βελτίωση στις στημένες φάσεις. Όμως δώσαμε πολλά φάουλ στον αντίπαλο μετά το 65’ και από τις δύο πλευρές κι έτσι έφερε την μπάλα στην περιοχή μας. Είναι θέμα καθαρού μυαλού, που δεν έχει ο ποδοσφαιριστής, όταν κουράζεται.

Αύριο όσοι δεν αγωνίστηκαν σήμερα, θα παίξουν με τους Νέους Αθλητές, γιατί έχω πολλούς παίκτες και θέλω να τους τσεκάρω  και μαζί με όλους θα δω και τον Μουδούρογλου» (σ.σ υπό δοκιμήν περιφερειακός επιθετικός από τον Εορδαϊκό, που σήμερα ήταν στον πάγκο, αλλά δεν αγωνίστηκε).

Από τον Χρήστο Θανασούλη

Πηγή: www.mycitynet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου