Σελίδες

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ισόπαλο 3-3 το φιλικό με τον Πύρασο (φωτογραφίες)

Ωραίο ποδόσφαιρο και πολλά γκολ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι 1.000 περίπου φίλαθλοι που παρακολούθησαν το σημερινό φιλικό παιχνίδι μεταξύ της Νίκης Βόλου και του Πύρασου στο γήπεδο "Παντελής Μαγουλάς".

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου που αγωνίζεται στην Δ' Εθνική αποδείχθηκε αξιόμαχος αντίπαλος και άνοιξε το σκορ μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα, εκμεταλλευόμενη λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων. Λίγα λεπτά αργότερα η Νίκη ισοφάρισε σε 1-1 το παιχνίδι με τον Πουλάκο. Το 2-1 για τους κυανόλευκους πέτυχε ο Πετράς και το 3-1 ο Λουκίνας που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Αλέξης Αλεξίου πραγματοποίησε πολλές αλλαγές για να δοκιμάσει διάφορα σχήματα. Η Νίκη παρουσίασε κενά στην άμυνά της και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 3-2. Ο Αντώνης Βλάχος που πέρασε ως αλλαγή ήταν ιδιαίτερα μαχητικός στον χώρο του κέντρου και δημιούργησε αρκετές φάσεις για γκολ. Το τελικό 3-3 διαμορφώθηκε με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Πύρασος μετά από σύγχυση στην άμυνα στην άμυνα της Νίκης.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου