Σελίδες

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Οι μεταγραφές των Νέων Αθλητών Νίκης

Ο Θόδωρος Τσαλούχος
Με νέο προπονητή τον Θόδωρο Τσαλούχο οι Νέοι Αθλητές Νίκης συμμετέχουν και φέτος με νεανική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ, με ποδοσφαιριστές που προέρχονται κατά κύριο λόγω από το Αθλητικό Κολέγιο της Νίκης.

Πέραν των προσθηκών του Ιανουαρίου με τους γεννηθέντες το 1996 Παπαναγιώτου, Αγγελή, Μπλούχο, Καρακώστα και Βουρδάκη, προωθήθηκαν από το Αθλ. Κολέγιο της Νίκης και οι Γιαννούλας, Τσαμπαλής, Ράπτης, Ταμπάκος, ενώ αποκτήθηκαν οι Μαργαρίτης από Α.Ε. Διδυμοτείχου, Κοντογιάννης από Πηλέα, Κριτσικιώτης από Ηρακλή Βόλου, Χρυσικός από Καρπενήσι, Γαλιούρας από Άμφισσα και Δελημπαλτάς από Κύπρο.

Παραχωρήθηκαν οι Κεφαλάς και Χατζητρακόσιας στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Φιλατζικιώτης στην Α.Ε. Διμηνίου, Χατζησταμάτης στον Άρη Μελισσατίκων, Δαμάσκος στον Ηρακλή Βόλου, Καπούλας στην Αγ. Παρασκευή, Βούρος στον Πηλέα, Σαρρής στην Ακρόπολη Σέσκλου και Μελέτης στον Α.Σ. Δημητριάς. Έμειναν ελεύθεροι λόγω σπουδών οι: Αθανασιάδης, Χατζάκος και Πριονιστής.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά το κατάστημα της Forthnet στην 2ας Νοεμβρίου στον Βόλο που ανέλαβε χορηγός της ομάδας προσφέροντας μια πλήρη στολή και φόρμες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου